Valami alternatívát a turistagettókra ?
Figyelt kérdés
Vannak azok a nagyon felkapott helyek ahol rengetegen vannak mindig. Ilyen Bali, Róma, Velence, Párizs, piramisok Egyiptomban stb.
Tudsz olyan helyet ami napaság nagyon felkapott de van egy nagyon hasonló ahol szinte alig vannak ?
tegnap 14:33
1/10 anonim válasza:
Garantáltan vannak ilyen helyek, csak éppen mert nem túl ismertek, azért maradnak élhetöek
2/10 anonim válasza:
Szerintem aki talál ilyen helyet, az nem fogja világgá kürtölni pont azért, hogy ne legyen belőle "turistagettó".
3/10 anonim válasza:
Persze. Rengeteg ilyet találtam, de senkinek nem mondom el mert akkor pár év múlva ott sem lenne semmi jobb.
4/10 anonim válasza:
Nem vicc!
A volt szovjet tagállamok. Némelyiktől leesik az állad, és olcsóbb is, mint a felkapott helyek. Pl.: Azerbajdzsán
5/10 anonim válasza:
4-el egyetértek, ismerős Kirgizisztánban volt pár éve (hegyek közt elsősorban), most kezd csak felfutni a turizmus. Üzbegisztánban pedig a városok nagyon szépek. Azerbajdzsán engem mondjuk pont nem vonz, de Grúziában elég sok a látnivaló.
6/10 anonim válasza:
4-es, nehogy azt hidd! Azerbajdzsan is nagyon elturistasodott mar, foleg Baku. Az orosz turistak mivel EU-ba most nem nagyon utazhatnak, igy eleg sokan mennek volt szovjet utodallamokba. En 2016-ban jartam Azerbajdzsánban, kb. miutan a Wizzair elinditotta a kozvetlen jaratot Bakuba, de pl. ismerosom most volt nyaron es nem hittem a szememnek, mikor mutatta a kepeket. Tomeg volt mindenhol :(
9/10 anonim válasza:
Georgia, Őrmênyország, Iraki Kurdisztán
10/10 anonim válasza:
4-es, fú mióta akarok Bakuba menni, de kb 60 ezer alatt nincs retúr jegy a Wizz airnél.
9-es, Örményország valóban gyönyörű, és kevés a turista.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!