Ágiboldi kérdése:
Lignano-ba vagy Bibione-ba utaznánk gyerekkel, de nem autóval. Létezik még olyan, hogy szervezett buszos nyaralás (nem körutazás)? Hogyan juthatnánk el oda?
Figyelt kérdés
Vonat és busz minimum 3 átszállás, Telekocsi nem tervezhető előre. Több szállás is nagyon tetszik ott, de lehetetlennek tűnik odajutni.jan. 8. 20:26
1/13 anonim válasza:
olyan sós volt ott a tenger, soha többet.
2/13 anonim válasza:
Bizonyára van olyan iroda, aki szervez ilyent.
3/13 anonim válasza:
Miért ne létezne? Szinte az összes iroda szervez ilyen utakat, amelyiknek az európai nyaraltatás a fő profilja.
4/13 anonim válasza:
Utazási irodákat kérdezd végig, biztos lesz olyan aki ilyeneket szervez.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Hát épp ez az, hogy már sok irodát végigkérdeztem, és buszos utaztatást (sőt semmilyen mást sem) nem szerveznek, kivéve körutazást, ami nekem nem segít. De ha tudtok ilyen irodát, írjátok meg lécci. Akár privátban, ha itt nem engedi. Nagyon köszi
jan. 9. 05:32
6/13 anonim válasza:
Nem annyira értem, mit keresel? Csak egy transzfert?
Velencéből Lignano-Bibione egy óra vonattal (Trenitalia), Flixbusszal is elérhető.
Velencébe meg naponta többször megy a Flixbus, vagy Ryanair is van.
Ugyanez a vonal Bp-Trieszt vonalon is megy, majd onnan vonat.
7/13 anonim válasza:
Amúgy kíváncsiságból ránéztem googleben, hogy "Bibione busszal"... Nem tudom, te hogy kerested, de rengeteg találat van rá. A legelsőt linkeltem be közülük. A 3. voltam egyébként.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó, de ha megnézed, ezek mind körutazások és nem nyaralások. Ez még a jobbik eset, csomó találatnál hiába dobja ki, hogy buszos út, amikor ténylegesen rákeresek, csak egyéni utazás vagy repülő van opcióként.
jan. 9. 11:16
9/13 anonim válasza:
Persze hogy van még szervezettt út.
Irány az IBUSZ.
10/13 anonim válasza:
Talaltam egyet, de csak 5 napos. Es persze a szallas is benne van. Olyat biztosan nem talalsz, aki csak kibuszoztat majd a vegen haza. Az a minimum hogy a szallasodat is ők foglaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!