Kezdőoldal » Utazás » Európa » Létezik, hogy Budpest-Hamburg...

Bubachangh kérdése:

Létezik, hogy Budpest-Hamburg között nincs se közvetlen epülő, se vonat?

Figyelt kérdés

Márciusban mennék egyedül 2 max. 3 napra (a második, vagy harmadik hét lenne jó), de közvetlen járat nincs.

Vagy csak én keresek rosszul?

Köszönettel!

jan. 2. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én azt találtam hogy ha március 14-én pénteken reggel mész és 17-én hétfőn reggel jössz vissza, akkor mindkét járat közvetlen és oda-vissza HUF 73,558-ba kerül. Ha minden módosítási lehetőséget kizársz, akkor talán lehet választani a basic jegyet, ami összesen a két járatra kb. 7000 forinttal olcsóbb, tehát olyan 66 ezer körül van
jan. 5. 23:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem létezik. Te keresel rosszul.

[link]

[link]

jan. 6. 00:20
 13/15 anonim ***** válasza:
És erre beteszel egy közvetlen járatról szóló linket az első hétre, amikor a második-harmadik héten szeretne utazni?
jan. 6. 00:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Március 7. péntek az szerintem március második hetén van, de tökmindegy, mert lehet változtatni a dátumot az oldalon. És egész hónapban vannak közvetlen járatok.
jan. 6. 00:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Igaz, én nem a naptárból indultam ki. Most nézem, te úgy ertetted, hogy: "Nem, létezik." :)

A 7-i annyival jobb, hogy olcsóbb mint a 14-i

jan. 6. 01:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!