Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit érdemes tudni?

Mit érdemes tudni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Holnap után utazunk családdal Zakopanéba. Nagyon várjuk, viszont szeretnénk program ajánlásokat. Mielőtt bárki belémállna, hogy ott az internet stb. igen, tudom, láttam és kerestem is, viszont kiváncsi vagyok valós emberek véleményére és ajánlására, aki már jár ott. Előre is köszönöm aki válaszol! Viszont láttam,hogy a Gubalowka csúcsra a felvonóra vegyük meg a jegyet. Esetleg tudja valaki, milyen linken keresztül lehet?

Boldog karácsonyt mindenkinek!

tegnap 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a linkeket a google mapsen is megtalálod, ha rákattintasz az adott nevezetességre ;)

[link]

Egyébként Zakopane csodálatos, de arra készüljetek, hogy ott mindig hideg van és az idő is gyakran csapadékos. Egy szinttel melegebb ruhát csomagoljatok, mint amire először gondoltál :)

tegnap 15:25
 2/2 A kérdező kommentje:
De kedves vagy! Köszönöm,hogy leírtad! És az öltözéket is! Öleles
tegnap 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!