Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ezen északi országok közül...

Ezen északi országok közül melyik a legszebb? Miért pont az?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb hely ezek közül?
tegnapelőtt 21:30
A kérdező szavazást indított:
Dánia
Svédország
Norvégia
Izland
Finnország
Észtország
Lettország
Litvánia
Oroszország
Egyéb, majd leírom
21 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Finnország tetszik a legjobban.
tegnapelőtt 23:21
 2/5 anonim válasza:
100%

Nekem Izland álmaim országa. Bár nem voltam ott, de remélem, egyszer lesz lehetőségem.

Hátránya, hogy csak kocsivalehet közlekedni. Vagy busszal, de nem csoportos utazást szeretnék.

A fekete tengerpart, az a rengeteg gyönyörű vízesés, a vulkánok, kék lagúna, mind olyan érdekes.😍 Na meg a sarki fény, bár ez több országban is látható.

Fél évig világos van, fél évig sötétebb, ez is érdekes lehet 😊

Hát ha sikerül odajutnom még a cápahusit is megkóstolnám 😬😂

tegnap 02:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Izland az egyik legeslegjobb utazás volt életemben. A Ring road-ot csináltuk meg 2022-ben, pont amikor a Reykjanes-félszigeten ki volt törve a vulkán, amit testközelböl láttunk, eufórikus élmény volt. De azonkívül is mindennapra jutott valami elképesztö dolog. Nagyon drága utazás volt, de minden fillért megért. A fentiek közül Norvégián, Finnországon, és Oroszországon kívül mindenhol jártam. Norvégia még szerintem gyönyörü lehet, meg egyszer télen Lappföldre eljutni szinten bakancslista. Oroszba is mennék, de oda inkább a városok miatt, meg mennék pár napot a Transzszibériai vonattal.
tegnap 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Akkora különbség nincs, hogy az egyikben sivatag lenne, a másikban meg nem
tegnap 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Izland, mert ott más a táj, mint a többiben, olyat kevés helyen láthatsz.

Norvégia is szép, ott a hegyek, sziklák a legérdekesebbek.

Oroszország is érdekes és változatos.

tegnap 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!