Európa (országot) melyik része a "legszebb" télen szerintetek?
Bár sok helyen nem voltam még, nekem Bled és környéke mindig az egyik kedvencem volt és lesz. Télen-nyáron gyönyörű.
Ez erősen szubjektív, persze. Nekem ahhoz magas hegyek kellenek, hogy rámondjam, hogy a legszebb. A hó és a hegy ellenállhatatlan kombó számomra. Az Alpok pl. Európa egyik legszebb helye véleményem szerint, pusztán amiatt, hogy látványos hegység. Bledben az a jó, hogy tó is van, szurdok is van, patak is van s a víz a másik nagy kedvencem. Bled bájos, hangulatos, az égnek meredő havas hegycsúcsok inkább fenségesek. Máshogy szép.
Alpesi hegyvidék és Kárpátalja, főleg télen síelni :)
Prága, főleg aki szereti a jó sört és klasszikus európai építészetet, Stratsbourg elképesztően szép, Róma szintén de az nem újdonság. A városokban nem voltam télen, de a hófödte háztetőkkel biztosan még szebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!