Kezdőoldal » Utazás » Európa » Visszafordíthatnak az osztrák...

Gaboee23 kérdése:

Visszafordíthatnak az osztrák határon olyan autóval ami cégen van, de nekem a céghez nincs közöm?

Figyelt kérdés

sziasztok!

december 15.-en Ausztriába utazok autóval de sajnos csak olyan kocsival tudok menni ami egy cégnek a nevén van amihez nekem semmi közöm. az autó papírjai rendben vannak.

a kérdésem a következő lenne:

beleköthetnek bármibe a határon vagy egy esetleges rendőri ellenőrzésnél?

nem akarom, hogy visszafordítsanak vagy bármi.

köszönöm a válaszokat!

dec. 10. 13:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
dec. 11. 08:13
 12/18 anonim ***** válasza:
21%
Ki az a hülye cégvezető aki odaadja a céges autót egy olyannak aki nem áll a cége alkalmazásában?
dec. 11. 09:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem!
dec. 11. 11:37
 14/18 anonim ***** válasza:
33%

Jelezzen már valaki, akit az elmult években megállítottak az osztrák-magyar határon!

Évente 4-6 alkalommal lépem át Hegyeshalomnál a képzeletbeli országhatárt, de egyetlen embert nem látok ott soha.

dec. 11. 22:30
 15/18 anonim ***** válasza:
3 az ideiglenes ellenőrzés azt jelenti jellemzően, hogy egy - két rendőr beszélget egy bódé mellett.
dec. 12. 08:41
 16/18 anonim ***** válasza:
#14 De akkor is idejár és dühödten lepontoz mindenkit, aki elmondja mi a valós helyzet. ;) Legyen neki szép napja
dec. 13. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:

#16.

Megértelek, persze legyen szép a napja, és ha jónak látja akkor csak dühöngjön és pontozzon le.😉

Ám akkor sem tudok mást írni, csak azt, amit személyesen tapasztaltam.

/#14 voltam/

dec. 13. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Egyetértek
dec. 13. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!