Kezdőoldal » Utazás » Európa » Visszafordíthatnak az osztrák...

Gaboee23 kérdése:

Visszafordíthatnak az osztrák határon olyan autóval ami cégen van, de nekem a céghez nincs közöm?

Figyelt kérdés

sziasztok!

december 15.-en Ausztriába utazok autóval de sajnos csak olyan kocsival tudok menni ami egy cégnek a nevén van amihez nekem semmi közöm. az autó papírjai rendben vannak.

a kérdésem a következő lenne:

beleköthetnek bármibe a határon vagy egy esetleges rendőri ellenőrzésnél?

nem akarom, hogy visszafordítsanak vagy bármi.

köszönöm a válaszokat!

tegnapelőtt 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%

Nem, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy kié az autó.

De a legvalószínűbb, hogy meg sem fognak állítani.

tegnapelőtt 14:02
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Az osztrák határon NINCS ellenörzés
tegnapelőtt 14:52
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
#2: kivéve amikor az osztrákok úgy döntenek, hogy ideglenesen ellenőriznek.
tegnapelőtt 14:57
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
Az utolsó 5 évben még egyetlen egyszer sem "döntöttek úgy", amikor arra jártam, pedig havonta párszor elöfordult
tegnapelőtt 15:03
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

Spanyolorszagban jartunk noverem autojaval (o nem volt velunk)

Kozuti ellenorzesen sokaig nezegettek valamit a rendszerukben, de gondolom lattak, hogy nincs korozes alatt ezert utunkra engedtek (a forgalmi engedely nalunk volt)

tegnapelőtt 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:
38%
Tehát amikor az osztrákok ellenőriznek, az úgy néz ki, hogy a bódéban alszik egy egyenruhás, nappal álldogál és ha személyautóval vagy amin magyar a rendszám, még csak nem is int, gurulsz tova megállás nélkül. Ha csukott szekrényű moldáv, bolgár, egyéb balkáni rendszámú furgonnal jössz, akkor megállíthatnak. Meg akkor is, ha kockás terítővel próbálod eltakarni arabos arcéledet és a kalasnyikovod. Egyébként a lőtéri kutyát nem fogod te ott érdekelni
tegnapelőtt 15:43
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
#5 Mélységi ellenőrzés minden schengeni országban létezik. De előbb lesz lottó ötöse, mint hogy Ausztriában őt szúrják ki
tegnapelőtt 15:46
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Nincs hatarellenorzes, igy ott nem lesz problema.

Ceges autok esetben van meghatalmazas, hogy ki vezetheti a kocsit, ez nem art ha nalad van egy rendori ellenorzes esetere. Nekem ceges kocsim van, es ott igy mukodik: csak az en jelenletemben vezetheti mas. De szerintem ez cegenkent eltero, attol fugg, hogy mi a policy.

tegnapelőtt 16:48
 9/14 anonim válasza:
50%
Szabadon lehet közlekedni, nincs mitől tartanod. Jó utazást kívánunk.
tegnapelőtt 19:48
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Tavaly nyáron volt ellenőrzés, de a magyarokat nem állították meg akkor se.
tegnapelőtt 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!