Oroszország természeti adóttsági miért nincsenek jobban felfedezve ?
Figyelt kérdés
Akik oda mennek turistaként Moszkva és Szentpétervár de Szibéria teljesen kimarad. Vannak arra is szép tájak. Miért nem megy arra több turista ?nov. 19. 16:38
1/8 anonim válasza:
A Transzszibériai vasút szerintem azért eléggé népszerü, bár tény, hogy még így sem egy tömegturisztikai attrakció. Szerintem 3 ok miatt:
- Nincs megfelelöen kiépítve a turisztikai infrastruktúra
- Messze van
- Nem elég attraktív a turistáknak (nyilván megvan Szibériának a maga szépsége és érdekessége, de ez inkább egy kisebb réteg számára érdekes, semmint tömegeknek). Moszkva és Szentpétervár bír a leginkább történelmi és kulturális jelentöséggel, Szibéria nem igazán.
2/8 anonim válasza:
Sokaknak a helyesírás is problémát jelent, nem még annak a felfogása, hogy van egy olyan terület a világon, ahol százegynéhánymillióan laknak 1 földrésznyi területen. Ezt nagyon nehéz értelmezni. A területek nagy része ráadásul lakhatatlan, iszonyatos körülmények vannak Szibéria területének nagy részén. Ha odamennél se tudnád élvezni.
3/8 anonim válasza:
Jelenleg Oroszország feketelistás, de békeidőben sem túl vonzó egy átlagembernek. Rossz körülmények, veszélyes helyek és nem túl barátságos állam vár az érdeklődőkre.
4/8 anonim válasza:
Azert ez nem igaz. A magyaeok koreben nem nepszeru. De a magyarok amugy is csak Dubai, Maldiv, Seychelles es Bali korben mozognak. Amugy Oroszorszagnak rengeteg erdekes es szep helye van, nekem nagy vagyam Kamcsatka, Sziberia, Bajkal to, Ural stb
5/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy nem szép hanem hogy ahhoz képest hogy szép természete van nagyon kevesen mennek oda. Pl Kanada természeti kincseit többen keresik fel. Amíg az oroszoknál Moszkva és Szentpétervárra viszi a prímet
nov. 19. 19:19
6/8 anonim válasza:
Ertettem amit mondtal. Erre mondtam hogy csak magyar turista keves es azert mert a magyar nem utazo nemzet, nekunk (nekem nem) eleg Dubai stb.
7/8 anonim válasza:
5: Kanada északi részén sincs igazán turizmus, ugyanezen okból. Nincsenek utak, infrastruktúra. Van ahova csak repülővel vagy hajóval lehet eljutni.
8/8 anonim válasza:
Télen iszonyat hideg van, ki a fene akar túrázni -20...-40 °C-ban? Nyáron meg annyi a rovar, hogy csak méhész védőöltözetben marad meg az ember. A köztes állapotban meg minden mocsár. És ez van az Uraltól Kamcsatkáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!