Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztria vagy Norvégia a szebb ?

Ausztria vagy Norvégia a szebb ?

Figyelt kérdés
nov. 17. 17:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Íme egy szubjektív szempont, aminek nincs köze a kérdésben szereplő témához
nov. 18. 17:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyan már... ausztria az a hely ahova ha el kellene mennem lakni felkötném magam, olyan rohadt unalmas."

Mivan? Oslo egy zsákfalu Bécshez képest, ami Európa egyik legpezsgőbb nagyvárosa.

nov. 18. 17:30
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
12-es! Oslo unalmas egy hely. Éltem Osloban. Végül ki költöztem Øyerbe. Szép csendes hely. És nem unalmas. Minden nap tehén trágyában gyalogolhattok, és friss tehén tejet ihatok. Bizony ilyen Øyerben élni. És az a friss hideg szellő, valami isteni.
nov. 18. 17:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 jó, hát mások az elvárásaink az élettel kapcsolatban.
nov. 18. 17:40
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

#12 én sokat jártam mind ausztriában, mind norvégiában, és ausztria qrva unalmas... Mező mező hátán, ja vannak a hegyek arra szemering felé, meg Lachtal, télen síelni menni oda az hangulatos, de azon kívül az egész ország egy nagy semmi.

Norvégiában nem is tudom voltam-e olyan helyen, ami unalmas lett volna látvány szempontból, az egész ország tele van hegyek hátán hegyekkel, meg tavakkal, és direkt úgy is építkeznek hogy érdekes legyen a környezet, és az összes város-falu tele van parkokkal, néha az volt az érzésem hogy egyes város kb az erdőbe épült be pl Langhus, ott még nappal is őzek szaladgálnak a faluban vagy városban vagy micsoda.

nov. 18. 17:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a kérdező nem írta, hogy csak a természetre kíváncsi, és azért egy ország arculatát a városai is nagyban meghatározzák. Ausztria egy kulturális nagyhatalom tele múzeumokkal és galériákkal, folyamatosan van valami rendezvény, az utcák 0-24-ben vibrálnak. Ezzel szemben nem tud Norvégia olyan sok mindent felmutatni. Oslo este 8 után meg van hallva.
nov. 18. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
Továbbá az osztrák városok építészetileg is szebbek. Norvégiában nincsenek olyan ékszeresdobozok, mint Bécs, Graz vagy Salzburg. A norvég épületek nagyon minimalisták..
nov. 18. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#16 Oslo 700.000 fős város ehhez képest Budapest 1,7 milliós. Csodálkozol? Egész norvégia erről szól, hogy nem átjáróház, aki nyüzsgést akar az ne menjen oda az tuti.
nov. 18. 18:52
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Amszterdam meg alig nagyobb (900 ezer fős), és háát ott van élet..
nov. 18. 18:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre ezt mondanám, hogy Norvégia szebb, mert szép hegyek ott is vannak, ahogy Ausztriában,de ott még Fjordok is, illetve több állandóan jeges terület van.

De ha azt nézem, milyen valós látványra számíthatsz, ezeknek a Fjordoknak a nagy részén erős az óceáni hatás, így az év nagy részében borult az idő, nyáron rengeteg az eső, a látványos fényépek jórészt az évi pár nap szép idő idején készülnek. Ezzel szemben Ausztriában sokszor egybefüggően hetekig jó az idő. Így rengeteget lehet túrázni, mászni úgy, hogy ideálisak a körülmények.

nov. 19. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!