Milyen az alábbi országok közt a sorrend árak tekintetében (mennyire drága) : Ausztria, Írország, Norvégia, Hollandia?
Turistaként nem biztos, hogy annyira drága Norvégia. Ok, megélhetés baromi drága, mert albérletben kell élned, de Airbnbvel szerintem simán talál olcsó lakást.
De, tudom milyenek a többi árak, mivel jó ideje azon vagyok, hogy a jövőben ki tudjak majd költözni Norvégiába. Voltam már kint Ausztriába, az se valami húdeolcsó hely éppen turistaként. Nem, nem csak a turista helyeken jártam Bécsben, mivel egy albán pizzázóban tértünk be végül kajálni, mert az volt normális árérték arányban.
Nehéz kérdés. Szerintem Norvégia az első, Ausztria az utolsó.
Írország és Hollandia hasonló.
De hát sok mindentől függ, a főváros mindenhol drágább, mint egy kisebb város.
Ausztriaban dolgozom es az arak kb teljesen megegyeznek a magyar arakkal, nem hiaba ez az egyik legjobb orszag a vilagon
Hollandia es Irorszag mar eleg huzosak voltak amikor voltam kint kirandulni, sok helyen a magyar arak kb duplaja is volt
Norvegiarol semmi tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!