Kezdőoldal » Utazás » Európa » Alghero vagy olbia?

Alghero vagy olbia?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a nyáron Szardíniára tervezünk menni. A kérdés csak az hogy pontosan hová. Szeretnénk városi életet is ahol azért még este el lehet menni egyet egy bárba étterembe vagy sétálni és azért vannak emberek az utcán. Illetve a másik dolog ami jó lenne ha szép strandok lennének a közelben. Nem csak kifejezetten alghero és olbia jöhet szóba csak én ezt a kettőt néztem ki eddig. Ha van bárki aki tud ezekenel jobbat kérem ne tartsa magában! Autót bérelnénk tehát ha a szebb strandok kb 1 órás útra lennének az sem baj! 7 napra tervezünk menni. Köszönöm előre is a válaszokat!

ma 08:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Szardínián nem annyira pezsgők a városok (Cagliari-t leszámítva), szerintem érdemes több helyszínen lenni és akár egy kis kört tenni (a sziget belseje is érdekes, meglepő módon nem kifejezetten hajós nép). Olbia szebb szerintem egyébként.
ma 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!