Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kell útlevél ebben az esetben?

Kell útlevél ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ryanair járattal Olaszországba (Milánó, Róma, Vatikán, Verona) kell útlevél, vagy elég a személy igazolvány?

Mindenhol azt olvastam, hogy az EU-n belül elég, de szeretnék róla meggyőződni. Köszönöm szépen!

okt. 12. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég a személyi.
okt. 12. 22:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
okt. 12. 22:57
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Ez csodálatos! Mindenhol olvasod, de nem elég. És egy ismeretlen egyszavas válasza meg igen. Ha nemet ír, hétfőn szaladsz útlevelet csináltatni?

Minden uniós tagország polgára szabadon utazhat az unión belül személyivel. Hány éve is vagyunk tagok?

okt. 12. 23:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Nyilván úgy gondoltam, ha többen is ezt írják akik tapasztalták, tehát utaztak, akkor megerősítik, hogy jól tudom. De köszönöm az építő jellegű kommented. :) Legyen szép napod!
okt. 13. 09:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

De egy jigdzabàlyhoz, ami sz egész unióban érvényes, milyen tapasztalat kell?

Pedro kiáll a határra, hogy márpedig én itt senkit nem engedek át útlevél nélkül?

Vagy mègis hogyan?

okt. 13. 09:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Én komolyan nem értem hol vannak/voltak az emberek 2004 óta?:D Hibernálódtak? Unió nem 2 éve létezik.
okt. 13. 17:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne felejtsük, hogy a repülőn leszálláskor nem 2004 óta tapsolnak:)
okt. 13. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:

#5.

Két hete jöttünk haza Szardiniáról, de ezzel a Pedro dologgal most elgondolkodtattál. Lehet hogy mi is törvényt sértettünk, amikor csak a személyivel utaztunk?

Ne csináld már, utólag is kiráz a hideg. 😂

okt. 13. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nincs útleveled? Annyit is érsz! /s
okt. 13. 23:49
 10/11 anonim ***** válasza:
EU-n belül sehol nem kell útlevél.
okt. 14. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!