A Wizz Airnek minden egyes járata késik?
Azt hiszen megszavazták a legpontatlanabb légitársaságnak.
Saját tapasztalataim szerint is minden egyes járat amivel utaztam úgy átlagban 30-60 percet késett.
"Ha egy társaság úgy működik, hogy reggeltől estig forgatja a gépeit, akkor abban jó eséllyel benne van, hogy néhány forduló után már összeszed valamennyi késést."
"Ez nem vonat, a repülés sokkal nagyobb kiszámíthatatlansággal működik."
Csak mondom, hogy a vasúton a szerelvények ugyanígy reggeltől estig forognak, és a késések nagy része fordulókésés.
#11 A Lufthansa nem ugyanolyan szar mint a Wizz. Bizonyos szempontból még sz*rabb. Azért, mert egy fapadostól a működési minősége egyenesen levezethető az üzleti modelljéből, a Lufthansa viszont mélyrepülésben van, miközben azt játsza, hogy az EU vezető hatalmának a hagyományos légitársasági zászlóshajója. Tragédia amit az utóbbi időben művelnek.
Amikor lehet, már én is kerülöm, pedig a Covid előtt még szenátor voltam náluk, bár nem úgy mint anno Selmeczi Gariella
10-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!