Kezdőoldal » Utazás » Európa » Írország útlevél nélkül?

Írország útlevél nélkül?

Figyelt kérdés
Mennyire rizikós útlevél nélkül nekivágni? Ugyan a Schengeni-övezetnek nem tagja, de EU-s ország, tehát elvileg elégnek kell lennie a személyinek.

okt. 6. 08:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden tagirszágba elég a személyi, és független teljesen Schengentől a dolog.
okt. 6. 08:29
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Neked rizikós, mert azzal sem vagy képben mi az EU, meg mi az a Schengen:D
okt. 6. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Írország speciel tagja a schengeni övezetnek és elég oda személyi igazolvány, ha nem Nagy-Britannián keresztül mész.
okt. 6. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha van személyid, akkor semennyire nem rizikós.
okt. 6. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, Írország tényleg nem tagja az egyezménynek. Mondjuk én még mindig csak hajóval mentem arra, repülővel soha. Dublinban, Rosslare-ben a kikötőkben alap az erős ellenőrzés, még a közvetlen francia járatoknál is, de Észak-Írország felé meg semmi.

Ha nem Egyesült Királyság-beli átszállással mész, akkor elég a személyi.

okt. 6. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Írország nem tagja schengennek nem is lesz belátható időn belül

Persze ettől függetlenül nem kérnek útlevelet mint a többi EUs ország

okt. 7. 01:26
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Elvileg elég a személyi, gyakorlatban nem árt ha az útlevél is megvan.
okt. 8. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Dublinba lakok, elég a személyi de neked kell útlevél is mert ennyi eszed nincs, hogy erre rákeress 2024-ben...
okt. 9. 01:54
 9/9 A kérdező kommentje:

Jajj, annyira köszönöm az értelmi képességemre tett kedves megjegyzéseket! Olyan drágák vagytok, hogy kaptok cserébe egy kedves értékelést! Rákerestem, tudom mi az az EU, sőt, most kapaszkodjatok meg, a Schengeni-övezet sem idegen! Hát el tudod ezt hinni?! Biztonság kedvéért feltettem egy kérdést, hát komolyan az én anyukámat…milyen világ ez? Valaki felmer tenni egy kérdést, mert izgul az utazása előtt. Borzalomas…idáig süllyedni…

A normális válaszokat köszönöm! :)

okt. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!