Írországba utaztam, elveszett az útlevelem, vissza tudok Angliába repülni csak a személyi igazolványommal?
Angliában tanulok, magyar allampolgár vagyok. Elvesztettem az útlevelemet Írországban, 2 nap múlva utazom haza, lehet probléma abból, hogy csak a személyim lesz nálam? Elvileg EU-n belül elég kell, hogy legyen, egyelőre még a Brexit sem kavar be, ugye?
Kérlek nyugtassatok meg, még sohasem utaztam útlevél nélkül.
"Es ezt hogy tudom kiváltani?"
Látom nem ment át a szarkazmus! EU-van, elég a személyi már több mint 10+éve, de azért mindig van egy idióta aki megkérdi! Az a durva hogy te egyetemre jársz, na ez "szuper" az ország jövőére nézve sajnos.
Számomra egyszerűen hihetetlenek ezek a kerdesek..........főleg miutan lassan egy 5éves is tudja hogy eu-n belül eleg egy személyi is!
A másik meg állandóan a brexitre valo hivatkozas.....mert persze ez már csak úgy megy,hogy egy ország bejelenti a kilepesi szandekat,aztan masnap mar csak vizummal utlevéllel vámmal meghivolevellel lehet oda menni...már ha beengednek....
Igen, de az megvan, hogy Egyesült Kiráályság piszkosul nem EU tag?!
Nem tudom, hogy az új törvények már érvénybe léptek-e, vagy x év, de ezek után vszeg kelleni og útlevél oda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!