Tallinn vagy Vilnius a jobb hely?
Figyelt kérdés
okt. 2. 20:43
1/6 anonim válasza:
Tallin. Vilnius még szovjetes. Legalábbis mikor én voltam pár éve.
2/6 anonim válasza:
Tallinnban megfordultam az elmúlt évben párszor, semmi extra, egy kicsi, unalmas város.. Vannak jó kajáldák, óriáskerékre fel lehet ülni egyszer, viszont a természet az szép.
4/6 anonim válasza:
Ezek közül Tallinn (két N) szerintem izgalmasabb, bájosabb. Viszont érdemes vagy Tallinnt, vagy Vilniust Rigával kombinálni, ha már a régióban vagytok, mert az is nagyon szép, főleg az Art Nouveau negyedek.
5/6 anonim válasza:
Észtország király. Litvánia nem annyira:)
6/6 anonim válasza:
Mi idèn voltunk Vilniusban ès Tallinnban is. Nekünk mindkettő nagyon tetszett, sőt Riga ès Varsò is nagyon bejött. Èn csak ajànlani tudom mindegyiket.
Lakòautòval voltunk ezért tudtunk ennyi mindent megnèzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!