Milyen ország Litvánia?
Milyen ország Litvánia? Gizda?
Van egy srák aki tölt fel videókat Vilniusról és Litvániáról és nekem valamiért nagyon szimpatikus a hely. Mi a valóság? Mennyivel jobb mint Magyarország? Merre halad, milyen az ország hangulata?
Nagyon lapos ország, sok erdővel és hideg tengerrel. Nem mondanám kifejezetten szépnek.
Elöregedő a társadalom, mert rengetegen dolgoznak nyugaton. A fiatalok nagyon jól beszélnek angolul; amúgy a nyelvük nekem olyan, mintha az orosz és a latin eltitkolt, csúf szerelemgyereke lenne. A három balti ország közül itt a legkisebb a posztszovjet hatás.
A litvánok többnyire nagyon kedves, jószándékú, de nem valami művelt emberek. A magyarokkal rokonszenveznek, valóban sok a közös pont. Kevesen tudják, de az ő országuk is 2x akkora volt, mint most, csak a szétszedése régebben történt, így kevésbé fáj.
Örülök ennek a közvetlen járatnak. Kaunas a második legnagyobb város, egyszer szívesen elmennék. Lettországba az AirBaltic repül, már csak Észtország hiányzik a listáról, pedig engem speciel az érdekelne legjobban :D
29f
5-
1 hónap múlva megyek Rigába Ryanairrel Budapestről:D Tallinnba pedig Bécsből repültem a nyáron. Ja és igen, csak ajánlani tudom, gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!