Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tenerife mennyire élvezetes...

Tenerife mennyire élvezetes november elején?

Figyelt kérdés
Strandolni ugyan nem fogunk, de a tömeget se szeretjük.

okt. 2. 18:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%

19 az lehet de azok gazdag prolik. Tenerifére meg munkás szatyros prolik mentek.

Ez olyan mint Görögországban Sarti… ott is voltam egyszer sajnos, kb csak magyarok vannak. Szinten szar szállodák, szar tengerpart, többen busszal jöttek :D

Ki az istennek jut eszébe egy napot buszozni, mikor ott a repülő?

Ráadásul egy Wizzair jegy kva olcso, erre a sok idióta egy napot buszozik….

Tenerife egyszerűen nem egy kifinomult nyaralóhely. Ennyi.

okt. 25. 18:58
 22/29 anonim ***** válasza:

21

Tenerife valóban nem kifinomult. A nyugati part a tróger brit turistàk gyűjtőhelye a többi rész meg túràzós városnézős vízi sportos téma. Nem a kisujjeltartós újgaudagoknak való.

okt. 25. 19:13
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem Tenerife baromi klassz hely. De ha nektek snassz, minek mentek oda? Menjetek valami isten hata mogotti szigetre, aztan egessegetek el a millioitokat....
okt. 25. 22:19
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Én nem megyek oda

Soha nem adnék azért pénzt

Véleményt írok róla amihez jogom van

Számomra proli hatást kelt és olyan emberek is mennek oda.

Ennyi

okt. 25. 22:33
 25/29 anonim ***** válasza:

24-es!

Egyébként hova mész, szerinted mi számít jó helynek?

okt. 26. 07:20
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk egy Siófok kelt proli hatast neg a Balaton deli partja, de kinek mi.
okt. 26. 11:20
 27/29 anonim ***** válasza:

Ami jó hely és nem is kommersz?

Pl Szardínia

És ezen belül is egy ilyen villa

[link]

okt. 27. 03:30
 28/29 anonim ***** válasza:

27-es!

És te akkor ide jársz nyaralni, mondjuk 10 napra fizetsz 11millió forintot? Mert szerintem egy átlagos ember inkább 1millióért valami "proli" helyen nyaral.

okt. 27. 05:15
 29/29 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Voltam november végén Tenerifén, északon és délen is, általában felhős idő volt, de 25-29 fok, este 10-kor is 20 fok felett volt. Szél nem volt jellemző, a víz 22 fok körül volt, 30-40 perc után kezdtünk kicsit fázni benne. A déli részen nagyon nagy volt az autó forgalom, egész hosszan araszolva lehetett haladni, gyalogosan nem volt észrevehető. A sziget középső és északi részén is mindenhol voltak turisták, de nem volt zavaróan nagy tömeg

dec. 6. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!