Egyszer voltam kb 15 évesen, a gép tele volt igazi szatyros magyar prolikkal
okt. 25. 04:07
12/28 anonim válasza:
Ezzel nem értek egyet. Menj el egy bolgár vagy roman tengerpartra. Az viszont idegesítö, hogy baromi sok a turista. Kocsi nélkül nehez eljutni izgalmas helyekre, viszont nagyon nehez parkolni
okt. 25. 11:00
13/28 anonim válasza:
Nem véletlen hogy a nagyon gazdagok soha az életben nem mennek oda
Utána lehet nezni a szállodáknak
Egy db luxus sincs
Mert aki gazdag és kifinomult, bár ha nem is az, csak mutogatni akar, akkor az elit helyekre megy
Románia meg Bulgária nekem nincs fent a térképen főleg nyaralás szempontjából :D
okt. 25. 11:31
14/28 anonim válasza:
Azert nezd meg az arakat. Baromi dragak a jobb hotelek. Vagy neked mi a luxus?
Ez neked proli? Mi sokkal visszafogottabb szállodákban szállunk meg. Nem is emiatt megyünk, csak hogy legyen egy kis medence, finom reggeli meg vacsora. Napközben amúgy is a szigetet jarja az ember kocsival. De kinek mi.
De kinek kell ilyen hotel? Már ne is haragudj. Tenerifére én pl azért mentem, hogy megnézzem a Teidét, egy csomó eldugott kis falvat, meg várost. Ha neked luxus kell, akkor menj máshova. Plusz garantálom h többet láttam a szigetből, mint a legtöbb gazdag német nyugger, akik a szállodánál tavolabb nem voltak.
okt. 25. 13:30
19/28 anonim válasza:
11-es!
-Sokszor a legnagyobb prolik mennek luxusszállodába.
-Egyáltalán nem kell luxusszálloda ahhoz, hogy jó legyen a hely.
-A nagyon gazdagok, akiket említettél, magánrepülővel utaznak luxus helyszínekre, aki ezt nem teheti meg, az normál nyaralóhelyeken nyaral. Nem érdemes össehasonítani a kettőt.
-Ne a luxusutazókat kövesd a fotelból, hanem menj el olcsó helyekre, jobban jársz!
okt. 25. 15:42
20/28 anonim válasza:
Aki a hotelban akar kuksolni a medence partján annak Bulgária Napospart is tökéletesen megteszi. Nem kell ezért messzebre utazni. Pesze Dubai csilivili csak semmi nincs ott. Fél nap is sok az egész városra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!