Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolországban Torremolinos...

Spanyolországban Torremolinos vagy Sitges az ami inkább LMBT úticélpont?

Figyelt kérdés
Gran Canarián, Playa del Inglésen voltam már, ami tele volt melegekkel meg nekik szóló hotelek, apartmanok voltak ott. Sitgesről is tudom meg Torremolinos is ismert hely.
szept. 20. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én idén pont ebben a két városban nyaraltam, hetero vagyok, nem is tudtam, hogy ezek direkt ilyen helyek, azt hittem, hogy a spanyoloknál általánosságban tolerálják a melegeket. Torremolinosban is volt egy rövid partszakasz a Melia hotelhez közel, ahol főleg csávók voltak meg kint volt a szivárványos zászló, de Sitgesben szerintem több hely lehet, ott is volt egy ilyen partszakasz, plusz az óvárostól északkeltre egy nudista öböl is volt, ott is főleg férfiak voltak. A szállodákat nem vágom. Barcelonában volt még a parton egy Be Gay nevű bár.

Mindenesetre, ha ezek a helyek erről ismertek a köztudatban, akkor az ismerősöknek ha kérdezik, inkább azt mondom, hogy Barcelona mellett vagy Malaga mellett nyaraltam, nehogy félreértsék.

szept. 23. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem felesleges tagadni, a legtöbben itthon nem szokták tudni hogy vannak ilyen városok.
szept. 24. 07:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!