Azert nepszeru, mert altalaban olcsobb, mint a hagyomanyos legitarsasag (persze mindig ellenorizni kell, foleg, ha csomaggal utazol)
Masreszt pedig sok helyre mas tarsasaggal nem lehet eljutni kozvetlenul.
Nyilvan ott sporolnak, ahol lehet - a biztonsagon nem tudnak, ezert az ugyfelszolgalaton probalnak sporolni, az embereknek ezert van rossz velemenye a wizzairrol.
A Wizzair szimplán olcsó és profi.
Bár ahogy a kérdezőt elnézem, még ahhoz is idióta, hogy megtalálja az 5-6000 forintos jegyeit.
Nekem torolhetnek egyszer igy a jaratomat, hogy ibteznek +1 napot az adott varosban. :) Ez vmi "torzsutas" szolgaltatas vagy sima?
Amugy 4 ezer forintos jegyekkel utazom, pest-debrecwn vonatjegy kb. 5 ezer. Ha ulnom kell erte +2 orat a repteren akkor is megerte, mert amugy a ryan arai is jok, de duplaja ennek altalaban (kifogtam ott is azert erdekesen olcson, felek is tole kicsit, mert azzal meg nem mentem).
A lenyeg, hogy atlag halando, mint en biztos nem utazna, ha nem lenne ilyen olcso, igy meg inkabb csendben vagyok, ha kesik, vagy egyeb.
Btw volt olyan,mikor 4 ora kesesert kaptunk kajakupont, amibol mint a kiralyok ettunk. :) Valszeg ez az egyetlen repter,ahol kajakuponbol meg lehet kajalni a repteren barhol. (Varso)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!