Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriában a keleti részen...

Ausztriában a keleti részen nincsenek ilyen pici kétszemélyes házak, amik most itthon elterjedtek, már komolyabb hegyi kilátással? (Mindenhol kerestem a neten)

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ez már komolyabb hegyvidékeken nem megoldható?

Először olyan szállodákat nézegettem amikben van infinity pool, de közben sokkal jobb lenne pici kétszemélyes ház mint a fent linkelt, aminek a teraszán van jacuzzi….

Az itthoniak is tetszenek, de a környezet nyilván Ausztriában sokkal szebb…

Tud valaki ilyesmit?

Vagy valamilyen eldugottabb hangulatú szállodát nagyon szép panoráma alpesi kilátással?

szept. 14. 16:06
 1/3 Telelő Teve ***** válasza:
100%
Glampingnek hívják, természetesen vannak, főleg tóparti ingatlanokon. Fertő tó, Wörther See, Villach, Zell am See.
szept. 14. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Jacuzzis házból nagyon kevés van.
szept. 14. 19:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Egy leírásban lagom stílusnak neveztek, már mindenhogy rákerestem, de egyet sem találtam eddig

Akkor megnézem így

szept. 15. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!