Ausztriában a keleti részen nincsenek ilyen pici kétszemélyes házak, amik most itthon elterjedtek, már komolyabb hegyi kilátással? (Mindenhol kerestem a neten)
Figyelt kérdés
Vagy ez már komolyabb hegyvidékeken nem megoldható?
Először olyan szállodákat nézegettem amikben van infinity pool, de közben sokkal jobb lenne pici kétszemélyes ház mint a fent linkelt, aminek a teraszán van jacuzzi….
Az itthoniak is tetszenek, de a környezet nyilván Ausztriában sokkal szebb…
Tud valaki ilyesmit?
Vagy valamilyen eldugottabb hangulatú szállodát nagyon szép panoráma alpesi kilátással?
szept. 14. 16:06
1/3 Telelő Teve válasza:
Glampingnek hívják, természetesen vannak, főleg tóparti ingatlanokon. Fertő tó, Wörther See, Villach, Zell am See.
3/3 A kérdező kommentje:
Egy leírásban lagom stílusnak neveztek, már mindenhogy rákerestem, de egyet sem találtam eddig
Akkor megnézem így
szept. 15. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!