Mad Max2 kérdése:
Jesolo vagy Bibione az ideálisabb nyaralóhely egy 65+ os házaspárnak akik nem tudnak úszni de szeretnének a tengerben pancsikolni?
Figyelt kérdés
Idős szüleim szeretnék ha elmennénk velük(elvinnénk őket) az Olasz tengerpartra, Én ezt a két nyaralóhelyet néztem ki ami közel is van, meg azt írják róla hogy homokos partja van és lassan mélyül...
Melyika jobb? És miért?
szept. 10. 21:08
11/14 anonim válasza:
Teljes mértékben attól függ, hogy kinek az igényei. Első körben van aki különböző okokból nem szívesen repül és nem akar túl sokat autózni se (mi 2, hamarosan 3 kisgyerekkel pl így vagyunk jelenleg). Így ugye korlátozottak a lehetőségek.
Aztán van, aki kirándulni akar, van aki a tájban gyönyörködni, van aki a parton dögleni. Van, aki a nyugit szereti stb. Ez alapján mindenkinek más jó.
Pl a mi jelenlegi igényeinknek tökéletesen megfelel. Ès szerintem a kérdezőnek is.
12/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy közelebb, olcsóbban jobbat lehet találni. Csak nem tudtok róla és azt gondoljátok, hogy mégiscsak nagyobb preszízse van mint mondjuk másnak.
14/14 anonim válasza:
Szerintem tökéletes nekik, sekély a partmentén a víz és lassan mélyül. Viszont az időjárás hirtelen meg tud változni és ha nagyobb hullámok vannak, akkor nem jó ötlet úgy vízben lenni hogy nem tudnak úszni. Bibione/Jesolo nyaralóhelyek, nem azért mennek oda hogy nevezetességet nézzenek az emberek, akinek csalódás az nem tudom mit szólna egy felhőkarcolókkal teli Benidormhoz Spanyolországban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!