Jesolo vagy Bibione az ideálisabb nyaralóhely egy 65+ os házaspárnak akik nem tudnak úszni de szeretnének a tengerben pancsikolni?
Idős szüleim szeretnék ha elmennénk velük(elvinnénk őket) az Olasz tengerpartra, Én ezt a két nyaralóhelyet néztem ki ami közel is van, meg azt írják róla hogy homokos partja van és lassan mélyül...
Melyika jobb? És miért?
Én 62 eves vagyok, de messze érzem magam attól, hogy idős legyek.
Szerintem a Velencétől északra lévő olasz tengerpart csak azoknak jön be, akik még bem láttak rendes tengerpartot, például az olasz csizma nyugati partját. Ettől még élvezhetik, de mi igénytelen túristacsapdának tartjuk
Nagyjából egyforma. Mi azért választottuk idén Jesolót, mert onnan át lehet menni hajóval Velencébe. A víz lassan mélyul.
Idei évre tervezitek még? Mert a víz ilyenkor már hideg, nem hiszem, hogy bele tudnának menni.
ma 12:00
lehetséges, nem vitatkozok veled, mert nem értek hozzá, de én nem a "világon majdnem mindenhol" helyen voltam, hanem Bibione-ban. az pedig nagyon nem tetszett, és nem csak nekem nem, hanem a családnak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!