Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jesolo vagy Bibione az ideális...

Mad Max2 kérdése:

Jesolo vagy Bibione az ideálisabb nyaralóhely egy 65+ os házaspárnak akik nem tudnak úszni de szeretnének a tengerben pancsikolni?

Figyelt kérdés

Idős szüleim szeretnék ha elmennénk velük(elvinnénk őket) az Olasz tengerpartra, Én ezt a két nyaralóhelyet néztem ki ami közel is van, meg azt írják róla hogy homokos partja van és lassan mélyül...

Melyika jobb? És miért?

szept. 10. 21:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egyforma. Esetleg lesd meg Caorle-t. Ott van a kettő között. A part ugyanolyan, de van egy kis történelmi belváros.
szept. 10. 21:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem Bibione orbitális csalódás volt. a víz meg olyan sós volt, hogy a szemünket kimarta.
szept. 10. 21:29
 3/14 anonim ***** válasza:
10%

Én 62 eves vagyok, de messze érzem magam attól, hogy idős legyek.

Szerintem a Velencétől északra lévő olasz tengerpart csak azoknak jön be, akik még bem láttak rendes tengerpartot, például az olasz csizma nyugati partját. Ettől még élvezhetik, de mi igénytelen túristacsapdának tartjuk

szept. 10. 22:20
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Erre a célra mindkettő pont megfelel.
szept. 10. 23:29
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
"nekem Bibione orbitális csalódás volt. a víz meg olyan sós volt, hogy a szemünket kimarta." - Az Adriai tenger északi részének sótartalma a Pó folyó beáramlása miatt kisebb, mint a Földközi tenger sótartalma, körülbelül a világóceán sótartalmának felel meg. Ha Bibionéban túl sós volt a víz neked, akkor a világon majdnem mindenhol túl sósnak találnád
szept. 11. 12:00
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Nagyjából egyforma. Mi azért választottuk idén Jesolót, mert onnan át lehet menni hajóval Velencébe. A víz lassan mélyul.

Idei évre tervezitek még? Mert a víz ilyenkor már hideg, nem hiszem, hogy bele tudnának menni.

szept. 11. 14:07
 7/14 A kérdező kommentje:
jövőre lesz a kiruccanás
szept. 11. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:

ma 12:00

lehetséges, nem vitatkozok veled, mert nem értek hozzá, de én nem a "világon majdnem mindenhol" helyen voltam, hanem Bibione-ban. az pedig nagyon nem tetszett, és nem csak nekem nem, hanem a családnak se.

szept. 11. 22:12
 9/14 anonim ***** válasza:
21%
Legalja turistagettó mindkét hely.
szept. 12. 02:30
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
#9 Bizony, igazad van, de hát ezt nehéz elfogadni annak aki önigazolást keres
szept. 13. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!