Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hamburg veszélyes város?

Hamburg veszélyes város?

Figyelt kérdés
Itt vagyok Németországban, fiatal nőként, és egy német azt mondta, hogy szerinte ne menjek egyedül Hamburgba.

szept. 8. 11:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
És mint tudjuk a migránsok rószak és megerőszakolják lányainkat és asszonyainkat. Ebben a rovatban nem számítottam ilyen rettegő xenofóbiára.
szept. 10. 10:52
 12/20 anonim ***** válasza:
61%
11 Ez itt Orbán Magyarországa.
szept. 10. 12:58
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

11-es, pedig valóban növekszik az ilyen esetek száma, ahová sok muszlim vándorol be. Ehhez nem kell xenofóbnak lenni.

Hamburgnak meg sok városrésze van, a belváros nyugis lehet, arra kevés migráns van, de egyes külvárosokban nem kizárt, hogy valóban rossz a közbiztonság.

Kb. egy Budapest nagyságú városról beszélünk. Bp.-n se egyforma a nyócker mélye és Buda elit részei.

szept. 10. 13:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott még a német ismerős? A németek nyilván jobban ismerik a helyi viszonyokat, mint egy magyar.
szept. 10. 13:37
 15/20 anonim ***** válasza:
42%

13-hoz kiegészítés: Igaz, hogy Brüsszel és Hamburg elég messze vannak egymástól, de ma olvastam, szerintem Brüsszelben is a muszlim bevándorlók a fő okai annak, hogy ilyen súlyos lett a helyzet:

[link]

Aki oda utazik, menjen repcsivel. Nagy tételben fogadnék, hogy az EP-képviselők repülővel járnak munkába, kerülik a pályaudvart, még ha valamelyik szomszéd országból célszerű is lenne vonatozni.

Remélem, Hamburg nem jut el idáig, nem voltam még ott, de tetszik a város, el is laknék ott. Pláne, mert a klímaváltozás miatt Magyarország egy forró sivataggá kezd válni.

szept. 11. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

Az, hogy a lakosság hány százaléka migrációs hátterű, az nem mond semmit. Ebben a Kelet-Europaiak is benne vannak.

Már az Utazás topicot is ellepi a gyűlölet. 😢

szept. 12. 08:05
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

16.: Ebben semmi gyűlölet nincs. Ezek tények. Valóban, a migrációs háttérben benne van mindenki, aki nem az adott országban született. Azonban nem lehet nem észrevenni, hogy bizonyos országokból, térségekből érkezők között nagyobb az erőszakos cselekedetek előfordulási aránya. Már a német kormány is szigorít, mert a merkeli "fogadjunk be mindenkit" politika látványos kudarchoz vezetett.

Nem csak két véglet létezik, a mindenkit válogatás nélkül keblünkre ölelés és a nácizmus. Arany középút is van, a németek is azt próbálják megtalálni (mármint a kormány, mert az AfD valóban szélsőséges).

szept. 12. 13:15
 18/20 anonim ***** válasza:
38%
Attól hogy sok a messziről jött ember ezekben az európai városokban nem jelenti azt hogy veszélyes lenne. Nekem az a tapasztalatom hogy az Örs veszélyesebb este 8 után mint Hamburg vagy Brüsszel. Ezen kellene elgondolkodni…
szept. 12. 16:40
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Hamburgban és Brüsszelben is vannak olyan helyek, amik hasonlóan veszélyesek, mint az Örs Pesten.
szept. 12. 20:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy minden egyéb városban. Londonban, Párizsban Bpnél jóval durvább kerületek, banlieuek vannak. A nyócker Hawaii azokhoz képest.
szept. 12. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!