Hamburg veszélyes város?
Figyelt kérdés
Itt vagyok Németországban, fiatal nőként, és egy német azt mondta, hogy szerinte ne menjek egyedül Hamburgba.szept. 8. 11:41
1/20 anonim válasza:
A Wikipedia szerint egész Európában Hamburgban él a legtöbb afgán, szóval elég veszélyes lehet.
3/20 anonim válasza:
Megerősítem #1-est. Ott szilvesztereztünk idén, katasztrófa mi volt ott. Alig lattunk európai embert, a 90% a városban mindenféle jött-ment fekete volt, olyan volt, mintha Kabulban lettünk volna. Az egyetlen, ami Németországra emlékeztetett a feliratok, meg a rendőrök. Es ez nem vicc.
4/20 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy minden afgántól tartani kéne. Budapesten él egy afgán férfi a magyar feleségével, és a két gyerekével. tapétákkal kereskedő üzletember.
5/20 anonim válasza:
Minden ilyen nagyvárosnak vannak részei, amiket jobb elkerülni. Pesterzsébeten, Kőbányán is vannak ilyen részek, pedig azok Budapesten vannak. Bizonyára sokkal biztonságosabb Hamburg, mint Mogadishu vagy Aleppo, pláne, mint Kabul.
6/20 anonim válasza:
"Budapesten él egy afgán férfi"
1.6 millióból találtál 1 afgánt. Hamburgban meg 1.8 millióból van 50ezer kb és ez csak az afgán, nincs benne a szíriai, jordán... stb. Hamburg teljes lakosságának 34%-a migrációshátterű, azaz minden harmadik biztosan nem német.
7/20 anonim válasza:
Ilyenek ezek a német nagyvárosok. Gondolom a kérdező tudott róla, hogy nem csak német vagy európai fehéremberek élnek ott.
8/20 anonim válasza:
Ez alapján elég biztonságos, nem egy Tijuana.
9/20 anonim válasza:
Ó hogyne, Hamburg (is) tele van migránssal - egy részük magyarul beszél.
10/20 anonim válasza:
3-asnak: Itt egy nem régi videó, Hamburgban sétálgatnak. Én nem látok rajta több sötét bőrűt, mint Budapesten. A járókelők többsége európainak néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!