Miért tőlem kérnek útbaigazítást az emberek, amikor külföldön vagyok?
5!
Jó neked, engem a saját környékünkön is pont olyannal szoktak megtalálni, amit nem tudok 😀
Egyébként két dologra gondolnék:
1. Határozottnak, magabiztosnak tűnsz, nem olyannak, aki épp eltévedt vagy hasztalanul keres valamit :)
2. Átlagos külsejű, jól szituált ember vagy, és/vagy kedvesnek tűnsz, szimpatikus vagy.
Ha választanom kellene, hogy a láthatóan helyi, lepukkant részeg fazontól kérek útbaigazítást, vagy a helyes fiatal csajtól, aki vélhetően még angolul is tud, akkor utóbbit választanám, akkor is, ha benne van a pakliban, hogy nem tud segíteni.
Lehet te tüntél a legértelmesebbnek vagy nem bámészkodtál és gondolták hogy járatos vagy arra.
Engem is gyakran kérdeznek meg, hogy ez vagy az hol van. Pedig őszintén megmondom, hogy gyakran én se tudom, hogy hol vagyok. Ha valamit meg kell találni egyből gps, még akkor is ha voltam már arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!