Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért tőlem kérnek útbaigazítá...

Miért tőlem kérnek útbaigazítást az emberek, amikor külföldön vagyok?

Figyelt kérdés
Most épp Olaszországban vagyok és már a harmadik ember kérdezett tőlem a vonattal meg utcával kapcsolatban. 😂 De ez volt Franciaországban, Ausztriában és Csehországban is. Szerintetek miért van ez?

szept. 6. 16:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet helyinek nézel ki. Volt hogy külföldön tőlem is 3x kértek útba igazítást közben magam se tudtam hol vagyok pontosan. Magyarországon meg többször külföldinek néznek.
szept. 6. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
MINDENKIT megkérdeznek, aki arra jár
szept. 6. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy megbízható ember benyomást keltesz.
szept. 6. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudják hogy nem vagy helybéli. Tőlem is kérdezték már idegen városban, ahova 10 perce érkeztem meg, hogy hol a buszmegálló. Szerencséjére pont elsétáltam mellette, így meg tudtam mondani.
szept. 6. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de valamiért engem is mindig olyan helyen kérdeznek, ahol nem vagyok ismerős. Ahol ismerős vagyok ott soha senki nem kérdez.
szept. 6. 20:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az az érdekes, hogy nálam is az van, amit az 5-ös írt: Magyarországon soha senki nem kér tőlem útbaigazítást, szemben külföldön. Valószínűleg nem valami magyaros a kinézetem.
szept. 6. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

5!

Jó neked, engem a saját környékünkön is pont olyannal szoktak megtalálni, amit nem tudok 😀

Egyébként két dologra gondolnék:

1. Határozottnak, magabiztosnak tűnsz, nem olyannak, aki épp eltévedt vagy hasztalanul keres valamit :)

2. Átlagos külsejű, jól szituált ember vagy, és/vagy kedvesnek tűnsz, szimpatikus vagy.

Ha választanom kellene, hogy a láthatóan helyi, lepukkant részeg fazontól kérek útbaigazítást, vagy a helyes fiatal csajtól, aki vélhetően még angolul is tud, akkor utóbbit választanám, akkor is, ha benne van a pakliban, hogy nem tud segíteni.

szept. 6. 22:16
 8/9 anonim válasza:
100%

Lehet te tüntél a legértelmesebbnek vagy nem bámészkodtál és gondolták hogy járatos vagy arra.

Engem is gyakran kérdeznek meg, hogy ez vagy az hol van. Pedig őszintén megmondom, hogy gyakran én se tudom, hogy hol vagyok. Ha valamit meg kell találni egyből gps, még akkor is ha voltam már arra.

szept. 6. 23:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7-8! Akkor nem csak én vagyok ezzel így. Mondjuk bámészkodni tényleg nem szoktam.
szept. 7. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!