New yorki reptéren eltud a turista veszni?Vannak ott útbaigazító emberek?
Először megyünk a feleségemmel.Felpakolva egy csomó bőrönddel nem akarok körbe körbe mászkálni nehogy ajtón menjek ki,és valahova máshol menjek ki.
Ha eltévedünk hogy néznek ki azok az emberek akik az útbaigazító munkát végzik a reptéren?
Miről ismerem meg őket?
Medvespray van a kezükben és sál-sapka-kesztyű!
Nem túl bonyolult feliratok és piktogramok vannak mindenfelé.
Nem tudom, hogy mennyire komoly a kérdés mert már az is kételyt ébreszt bennem, hogy normális ember nem visz N.Y.-ba egy "csomó bőröndöt", hiszen onnan hozni érdemesebb.
Na mindegy.
Többször is jártam már ott így megnyugtathatlak, hogy csak haladnod kell a tömeggel, de a falfelületek is ki vannak tapétázva digitális képernyőkkel.
Amúgy is a beengedő tisztek irányába lesztek terelve, onnan meg a kijárat felé.
Nehogy a reptéren valami portálon átmenve John Malkovichban rekedj. Vagy ami mrg rosszabb egy medvespré flakonban.
NYC-ben nem egy reptér van.
Aleska spray forever.
Passenger assistant-nak hívják. Magyarországon becsekkoláskor Kell szólni, hogy szükségetek van rá. Amikor leszálltok a gép ajtajában egy táblával a neveddel fog várni. Elkísér a vámon keresztül a csomagfelvételen át a taxiig.
Tudom. 6 évig dolgoztam ilyen pozicióban.
A repteren nincsenek dolgozok akik ott kovalyognak hogy ki az akinek szuksege van utbaigazitasra.
Ki van minden tablazva. Exit a kijarat. Transfer pedig az atszallas ha nem Newyork a celallomas.
Van wifi is a reptereken, igy tudsz hasznalni forditot, tudsz irni valakinek messengeren ha egy rokon, ismeros tud segiteni valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!