Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazom ki rokonokhoz Angliába...

Utazom ki rokonokhoz Angliába hány doboz cigit tudok vinni ajándekba?

Figyelt kérdés

szept. 1. 21:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Legaláb minden rokonnak egy kartont olyan 10et mert néztem hogy szépen belefér a bőrönd be.

Most meg tudom kérni unokaöcsém hogy jöjon de az is csak 2 fő

szept. 2. 16:39
 12/25 A kérdező kommentje:
Életkor ral nő a atviheto cigi?
szept. 3. 08:07
 13/25 BeefEater ***** válasza:
100%
Igen. Ahogy betöltöd a 17 évet a behozható mennyiség 0 szálról 200 szálra növekszik. Ennél több viszont sosem lesz (ingyen).
szept. 3. 10:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Megoldható hogy pár ismerős kijön dóverbe elém és be állunk a vámhoz?
szept. 3. 12:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Én Doverbe lakom. Mikor jösz?
szept. 3. 12:39
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagy Britannia nem Dovernél kezdődik, hanem Calaisben, vagy Dunkerque-ben, ott van az első brit vámellenőrzés.
szept. 3. 14:27
 17/25 A kérdező kommentje:
Mit javasoltok akkor?
szept. 3. 14:56
 18/25 A kérdező kommentje:

Beszéltem egyik volt kollegámmal aki kint dpdzik brigtonba hogy kijön kálisba és fordulunk párszor.

Elvileg így nem lesz gond és a meglepetés is megmarad. Bár nem tudom mekkora sorok szoktak lenni egy nap meg járható?

szept. 7. 09:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Az nem működik, hogy beállnak eléd a sorba, aztán áradják a dohányt és visszafordulnak, mindkét oldalon lehet ellenőrzés.

Tudod te, mennyibe kerül a komp, vagy a vonat? A legolcsóbb komp autóval 74 euro oda-vissza, úgy emlékszem, a vonat drágább. Szerintem hagyd a cigit, aki ott él, az ki tudja gazdálkodni azt a 3-4-szeres árat. Inkább vigyél piros aranyat, meg füstölt mangalica kolbászt. Ezek nem romlanak meg a melegben.

szept. 7. 16:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Ja vigyél kolbászt inkább. Emlékszem h volt egy gyakori lakó, aki kamion számra szeretett vna kivinni. Nem is tudom már h melyik kolbász volt, vmi Karinthy
szept. 8. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!