Horvátország vadkemping helyek?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan helyet horvátban ahol lehet vadkempingezni? Esetleg közel van a tengerhez is?aug. 24. 20:28
1/8 anonim válasza:
Egy Google keresés, és máris tudnád hogy Horvátországban tilos a vadkemping. Kimondottan vadásznak azokra, akik próbálkoznak, pláne a tenger közelében, és repül a büntetés.
2/8 anonim válasza:
1:
Viszont a hegyeik nagy részén senki nem jár, úgyhogy nem látja senki. Csak arra kell vigyázni, hogy ne aknamezőn próbálkozz. Más kérdés, hogy kérdező valószínűleg a tengerpartra gondolt.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez érdekes mert tavaly voltunk Baskán, és este töménytelen mennyiségű ember aludt a tengerparton a homokban.
aug. 25. 09:26
4/8 anonim válasza:
Voltam már Baskán én is, nem olyan rég és én nem láttam embereket a homokban aludni tömegesen... de persze lehet, hogy te igen.
Ettől függetlenül: a horvátországi vadkemping tilos. Nyilván nem tudnak minden turista mellé rendőrt/polgárőrt állítani, de ha elkapnak - és a tengernél kifejezetten sok az ellenőrzés -, akkor megszívtad. És nem lesz olcsó.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon kár, pedig nagy feeling lett volna. Sajnálom nagyon.
aug. 26. 14:17
7/8 A kérdező kommentje:
magyarországon is büntetik?
aug. 26. 14:17
8/8 anonim válasza:
Magyarországon ha nem védett a terület, 24 órán át lehetsz egy helyen, így vadkempingezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!