Svájcba hova érdemes menni?
Az árakat is nézve. De leginkább a látványosságokat tekintve. Tudom én hogy Svájc qrva szép ország. De valami élmény is legyen, ne csak a tájban gyönyörködni lehessen.
Milyen árak vannak?
Mindenképl menj el az Alpokba, pl. Appenzell vagy Säntis. Lehet túrázni, ingyen. Felvonó van, gyönyörű kilátással.. az is egy élmény.
Schaffhausen: ott van egy vár, amit meg tudsz nézni (nem jut eszembe a neve) illetve a Rajna-vízesés. Szintén díjmentesek és ott is lehet egy jó kört sétálni. Van lehetőség hajókázásra is, ami nem túl drága, de nem tudom a pontos árat/árakat. Vannak szép Rajna-parti szakaszok, ahol lehet sétálni, strandolni (pl. Diessenhofen). Egy búvárszemüveg csodákta képes. Olyan tiszta a víz, megéri "búvárkodni"
Városnézés, egy jó kávé-süti kombóval.
Minigolf, amit tudok ajánlani, az élményért.
Nekem ezek a favoritok.
Guglizz rá. :)
Zermattba pl., már többször voltam ott. Onnan lehet felvonóval vagy vonattal havas csúcsokra menni és szétnézni. Nem lesz olcsó, öt éve átszámítva 30 000 Ft volt egy oda-vissza jegy, és még nem is a legfelső állomásra mentem. Fel lehet menni a Klein-Matterhornra is, 3883 méterre. De ha csak a városkában sétálgatsz, az is nagy élmény. Csak elektromos közlekedési eszköz az engedélyezett, sima autóval nem is engednek be.
Grindelwald is hasonlóan szép, az Eiger-Mönch-Jungfrau hármas lábánál.
Egy kis ízelítő:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!