Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményetek a Diák-utak...

Mi a véleményetek a Diák-utak utazási irodáról? Programok, busz, csoportvezetők stb.

Figyelt kérdés
Kinéztem egy utat, és megosztóak a vélemények amiket itt láttam. Esetleg aki màr személyesen tapasztalta, hogy milyen az utazási iroda, program stb. és utaztak velük, azok véleményét várnám!! köszönöm szépen

aug. 2. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
44%
A fapados repülés, a 6000 forintos repjegyek korában külön vicces, hogy egy fiatal utazási iroda után kutakodik.
aug. 2. 17:04
 2/2 A kérdező kommentje:

17:04.

Mivel előre megszervezett programok vannak, megfizethető áron( a mai világhoz képest). Egyszerűbb leszervezett, előre tervezett programokon részt venni fiatal 18-20 éveseknek, egyes egyedül. Külföldön nekem személyszerint egyszerűbb, ha minden le van fixálva, nem nekem kell rohangálnom a metró, villamos után, mi hogyan mikor van nyitva, hanem el van intézve. Nyilván ez is lehet, de ez egy hirtelen ötlet volt tőlem. 2 hét alatt ezt magamtól nem tudom megszervezni

aug. 2. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!