IGen, van rá esély, hogy még az indulás elött leszállítanak a gépröl!
júl. 30. 16:30
2/7 anonim válasza:
Vagy fel sem engednek. És senkihez sem fordulhatsz panasszal, hogy brühühü, a csúnya biztonsági neeemengedett, brühühü, ki van fizetve a szállás…
júl. 30. 16:51
3/7 anonim válasza:
Még annyi, hogy a leszállítást nem úgy képzeld el, mintha a pesti villamosról tessékelnének lenne. Rendőrök fognak elvinni, esélyes a bilincs is. Hatalmas bírságban és kitiltásban is biztos lehetsz.
júl. 30. 16:54
4/7 anonim válasza:
Egy időben én is ittam mindig repülés előtt, de nem rúgtam be, és nem is viselkedtem vállalhatatlanul.
Ha amúgy tudod, hogy bírod a piát, akkor egy pár korty feszültségoldónak jó lehet, de a berúgást nagyon nem javaslom én sem.
júl. 30. 17:26
5/7 anonim válasza:
Én egy sört meg egy felest mindig beverek repülés előtt, pedig kicsit sem félek tőle. A reptéri sör fogalom, de a durva lerészegedést nem ajánlom. Ritka, hogy valakit nem engednek fel, meg ahhoz vagy mozgásképtelennek vagy nagyon tuskónak kell lenni, de aránytalanul meg lehet szívni. Arról nem is beszélve, hogy elég kellemetlen gépen rosszul lenni. Egyetlen egyszer repültem nagyon másnaposan, de se fosni se hányni nem az igazi egy repülő budijában.
júl. 30. 18:43
6/7 BeefEater válasza:
Én is hasonlóan vagyok, mint a #5: a repülős sör fontos része az utazásnak, de nem azért, hogy berúgjak tőle.
Ha kicsit spicces vagy, az nem baj, a probléma ott kezdődik, amikor már nem szolgálnak ki a repülőn. Ha ezt elfogadod és a részegséged ellenére normálisan viselkedsz, akkor nem történik semmi. Ha viszont elkezdesz hőbörögni, akkor valószínű meg fogják miattad szakítani az utazást és rendőrök fognak levinni a gépről egy harmadik országban, ahova nem is akartál menni. Arról nem is beszélve, hogy ennek a több milliós költségét veled fogják megtéríttetni mielőtt végleg kitiltanak a légitársaságtól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!