Nekünk semmi problémánk nem volt vele, elég szervezettnek tűnt, bár még 2019-ben voltunk.
júl. 22. 17:19
6/11 anonim válasza:
Amire viszont figyelj: ha tomegkozlekedni akarsz akkor a tallinja-t berletet a repteren vedd meg mert legkozelebb csak a kozponti buszpalyaudvaron van ami eleg messze van innen. Automataban vagy info ponton kaphato de a repteren szerintem csak automata van. Nekem kb 14 km seta volt a kozponti pu mert folyamatosan azt hittem lesz kozben automata.
júl. 22. 17:33
7/11 anonim válasza:
Jó. Reptéren tudsz bérletet venni, szerintem elég drága, de megéri.
Ha várod a buszt a megállóban, akkor le kell inteni, különben nem áll meg.
Ha tele a busz és nincs leszálló, akkor nem áll meg.
Nekünk nem volt vele problémánk, klímás buszok járnak egész gyakran.
júl. 24. 17:57
8/11 anonim válasza:
Ja, és ne feledd hogy ott másik oldali a közlekedés, ennek megfelelően menj a buszmegállóba. Ne a szembe irányba állj ahhoz képest amerre szeretnél menni. :D
júl. 24. 17:58
9/11 anonim válasza:
baloldali közlekedés... legfontosabb. Sőt a konnektor se lesz jó:)
júl. 24. 18:47
10/11 anonim válasza:
Én csak Valletta központ meg a repülőtér között vettem igénybe, de semmi problémám nem volt. Szűkek az utcák, kanyarognak a bazi nagy buszok amiket indiaiak vezetnek. Nem gyors, de ebben a kőhalmazban nem is lehet sietni. Időben kell elindulni. Egyszer volt, hogy valami baj volt a busszal, félúton behajtott a depóba, és a sofőr meg a supervisor leterelt a járműről, át egy másikra, aztán mentünk tovább. Volt egy tolókocsis brit, az nehezített a dolgon, de megoldották
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!