Kezdőoldal » Utazás » Európa » Legenda vagy tényleg nem...

Legenda vagy tényleg nem szeretik a magyar turistákat Európában?

Figyelt kérdés
júl. 10. 12:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#9 Ha azért volt mindig ugyanaz a reggeli, mert utálják ott a magyarokat, akkor a vacsora miért volt minden nap más? (Amúgy otthon te minden nap mást reggelizel?)
júl. 10. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahol svédasztal van reggelire, az általában minimális változatosságot mutat. Max akkor, ha egyféle meleg kaja van, ami mindig más. De nagyobb helyeken minden nap többféle van.
júl. 10. 14:04
 13/19 anonim ***** válasza:
17%

Itt a választék a müzlik, a konzerv gyümölcsből 2 féle, 2 joghurt, 3 féle szalámi, 1 párizsi, 2 sajt, főttojás, meg a 4 féle pékáru volt. Nyers gyümölcsből volt a kivi és a görögdinnye. Zöldségből a paradicsom. Meg volt olívabogyó. Kávé, gyümölcslé, aki kért.

A tojásrántottát, a virslit, a másabb fajta gyümölcsöket, paprikát, hiányoltam.

Igyekszem változatosan étkezni és nem eszem mindig ugyanazt reggelire.

Egyébként párom mondta, hogy másnak is feltűnt, hogy minden reggel ugyanaz a reggeli és sokaknak ez nem tetszését váltotta ki.

júl. 10. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nagyon jó választékotok volt reggeliből.
júl. 10. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én viszont már tapasztaltam, hogy máshogy bántak velem mert magyar vagyok. Kétszer is! Egyszer 14-15 éve (!!!) egy idős pár egy francia faluban megtudták, hogy magyar vagyok és inkább megfordultak és elmentek. Majd kb 10 évet kellett várnom, hogy a másodikat is megtapasztaljam, amikor Csehországban furán nézett ránk a bárban a felszolgáló, hogy magyarok vagyunk, és ezen kérdése után többet nem beszélgetett velünk, de kihozta a piánkat meg minden, csak a fura, ítélkező tekintetét kellet elviselnünk. De kb ennyi. Ezek a legrosszabbak amiket átéltem mert magyar vagyok. Szerintem ez egy olyan legenda, hogy valakivel, valahol, valamikor rosszul bántak, elmesélte mindenkinek, a mindenki pedig tovább adta és bummm, nem szeretik a magyarokat európában, ami szerintem sem igaz.
júl. 10. 14:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok helyen jártam Európában, szinte csak tengerpartokon, de sehol nem tapasztaltam, hogy utálnának, sőt, általában kedves csevegős volt mindenki (igaz, hogy azt sem vártam el, hogy körülugráljanak).

Egyedül a horvátok voltak morcosabbak, de nem tudom, hogy az általános életuntság volt, vagy direkt nekünk szólt 🙂

(Európán kívül meg sokszor olyat sem ismertek, aki beszélt már magyarral, így "sztárok" voltunk, mindenki minket faggatott, hogy hogy kerültünk oda 😀)

júl. 10. 15:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Velünk idáig mindenhol normálisan, kedvesen viselkedtek,bármerre jártunk.
júl. 10. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a "top 3 legszörnyűbb turistá"ban sem egyénileg sem csoportosan nincsenek benne a magyarok (igen, van ranglista, igen, frissítjük.)
júl. 10. 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Régebben Szlovákiában és Romániában volt kisebb negatív tapasztalatom. Nem voltak hajlandóak megszólalni angolul, csak a helyi nyelven, de a sirban mögöttünk levő külföldinél hirtelen előjött az angoltudás.

Viszont tavaly Szlovákiában nagyon pozitív tapasztalataink voltak. Mindenhol adtak magyar nyelvű leírást a múzeumokban, sok helyen volt magyar nyelvű étlap is. A szállásadó nagyon kicsit tudott magyarul és így mondta nekünk a tudnivalókat.

júl. 10. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!