Legenda vagy tényleg nem szeretik a magyar turistákat Európában?
#3 meg a nyugat-európaiak közt is vannak alulképzett suttyók, akik azt hiszik, nemrég estünk le a pálmáról. Meg "bulgária...románnia...mindegy... arra keletre...", ilyet is hallottam.
A normálisabbja nem tesz különbséget.
Amikor 4 este háromfogásos a vacsi, mindegyik nap más, akkor a reggeli miért nem lehetett ugyanúgy változatos?
6 németországben eddig sok hotelban voltam. Van ahol visszajáró vagyok.
Szinte mindenhol ez volt, mivel a svédasztalnak nem az a lényege, hogy mindent végigzabálunk, hogy másnap mást zabálhassunk végig.
A lényeg az lenne, hogy mondjuk reggel eszek a friss ropogós zsemlével mondjuk szalámit. Másnap rántottát, harmadnak meg mettet. Tulajdonképpen mindenki összeválogathatja, mire van szüksége. Van általában többféle zsemle, kenyér, sajt, joghurt, tej, legalább 2 féle gyümölcslé, zöldségek.
Persze, ha valaki mindent fel akar zabálni egyszerre, már a 3. nap unalmas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!