Kezdőoldal » Utazás » Európa » Legenda vagy tényleg nem...

Legenda vagy tényleg nem szeretik a magyar turistákat Európában?

Figyelt kérdés
júl. 10. 12:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Van hírünk de azért van ahol szívesen látnak.
júl. 10. 13:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Legenda. Jártam már néhány európai országban, de sehol nem kezeltek másképp, miután megtudták, hogy magyar vagyok.
júl. 10. 13:13
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
"Magyarok" között ellenben van egy hangos kisebbség, akik gyűlölik a saját nemzetüket, ezért meg vannak győződve, hogy minket mindenhol utálnak, és ezt hangoztatják is, ahol csak tudják.
júl. 10. 13:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már pár helyen, nem tapasztaltam ellenszenvet.
júl. 10. 13:47
 5/19 anonim ***** válasza:
77%

#3 meg a nyugat-európaiak közt is vannak alulképzett suttyók, akik azt hiszik, nemrég estünk le a pálmáról. Meg "bulgária...románnia...mindegy... arra keletre...", ilyet is hallottam.

A normálisabbja nem tesz különbséget.

júl. 10. 13:49
 6/19 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudom, hogy azt minek lehet nevezni, mikor Ausztriában egy szervezett túrán 4 napon keresztül a hotelben ugyanaz a választék a svédasztalos reggelikor. Semmi újítás, semmi extra. És csak mi voltunk akkor ott vendégek. Ez egy kis hotel.
júl. 10. 13:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
#6 Honnan tudod, hogy máskor változatosabb volt?
júl. 10. 13:55
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Sose tapasztaltam ilyesmit.
júl. 10. 13:55
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Amikor 4 este háromfogásos a vacsi, mindegyik nap más, akkor a reggeli miért nem lehetett ugyanúgy változatos?

júl. 10. 13:57
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

6 németországben eddig sok hotelban voltam. Van ahol visszajáró vagyok.

Szinte mindenhol ez volt, mivel a svédasztalnak nem az a lényege, hogy mindent végigzabálunk, hogy másnap mást zabálhassunk végig.

A lényeg az lenne, hogy mondjuk reggel eszek a friss ropogós zsemlével mondjuk szalámit. Másnap rántottát, harmadnak meg mettet. Tulajdonképpen mindenki összeválogathatja, mire van szüksége. Van általában többféle zsemle, kenyér, sajt, joghurt, tej, legalább 2 féle gyümölcslé, zöldségek.

Persze, ha valaki mindent fel akar zabálni egyszerre, már a 3. nap unalmas lesz.

júl. 10. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!