Lengyelország, Balti-tengerhez autóval utazva ki társulna be?
PL: Enyhébb árak és időjárás. Sok látnivaló, kellemes hangulat.
Lehet csak az útra, vagy a programokba is beszállni.
Júl-Aug-Szept, rugalmas.
1-2-3 hét, rugalmas.
Program, szállás: rugalmas, inkább természet, városok, kemping, noclegi; nem az az all-inklúzív fajta
Max. 3 fő útitárs.
Inkább (35-)40-50(-55).
Nem nem érdekes.
FYI: a noclegi azt jelenti, hogy szállások.
Bár én imádom Lengyelországot, olyan messzire biztos nem mennék kocsival. De biztos jó lesz, csodás a partvidék, még ha nem is az a szokásos pálmafás beach.
1: örülök, hogy tudsz szótárt használni. Ez még nem jelenti, hogy érted is PL-ben ez milyen a szállástípust jelent.
2: sajnos tényleg nem jöhetsz, ne búsulj. Sajnálom, hogy ennyire szűk a büdzséd, hogy nem engedhetsz meg más csak 1 hőszezres sic. fapados utat. De kinek mi adatik. Jó járattörlést hőszezerért!
Az első vagyok. Nem szótáraztam, ugyanis beszélem a nyelvet és szerintem előbb kezdtem Lengyelországba járni üdülni, minthogy te megszülettél volna.
De azért jó utat, a további beszólogatásokhoz pedig több szerencsét. A magam részéről kiszálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!