Varsó Szegedről autóval mennyire megterhelő ha nem pályán utazom?
Mivel drága a repjegy és a benzinnel sokkal olcsóbb lenne, gondolkodok rajta hogy levezetem inkább.
Mivel a csapatból csak nekem van jogsim ezért egyedül kéne levezetnem.
11 órát ír a Google ha nem pályán megyek (Krakkót érintve).
Valaki aki járt már így kint, milyen az utak? Megéri inkább kifizetni a repülőt?
A lengyel pályát már csak applikációval tudod fizetni, amit egy ottani benzinkúton kell aktiválni, amire aztán pénzt kell feltölteni és minden fizetős kapu áthaladásnál, automatikusan leszedi az útdíjat a rendszer.
Elég xar a rendszer mert többet húz le, mint amennyit valójában pályázik az ember.
Ezt az ismerőseim mondták.
Hát ez élet rosszul hangzik :D
Nálunk azért jóval egyszerűbb
Igen, elég xar. :P
Célszerű csak annyi pénzzel feltölteni, amennyit pályázni fogsz, mert ha megmarad rajta a maradék, az egy bizonyos idő után a rendszer leszedi, mert a kúton kérdezik hogy hová mész és az szerint mondják meg hogy mennyi pénzzel töltsd fel a kártyát, de általában mindig (szándékosan) a külföldieknek többet mondanak, hogy vesszen el a pénz utólag.
Egyik ismerősömnek másnap a rendszer levonta a maradék 80 euróját is.
Egyébként lehet rosszul fogalmaztam, pályán mennék ha végül autóval megyek, csak fizetni nem akarok külön érte.
Ahogy látom vannak ingyenes autópályák vagy ingyenes szakaszok.
Elég más utat mutat a google hogyha ki nyomom az autópályákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!