Melyik volt a legjobb hely Europàban ahol eddig voltál ès mièrt?
Figyelt kérdés
Kèrlek ìrd le az orszàgot, vàrost ès a konkrèt hely nevèt is ha van.jún. 17. 10:44
1/11 anonim válasza:
Skócia nyugati partvidéke és az ott levő szigetek. Oban városból egynapos hajókiránduláson megnéztük a Treshnish Isle-t (lakatlan szigetek, természetvédelmi terület). Ezen kívül Skye szigete és Arran szigete.
2/11 Potyondi Gergely válasza:
Magyarországon kívül a legjobb helyek ahol voltam, az Svájc, és Olaszország.
Svájcon belül több nagyon szép helyen is voltam, ezek közül az egyik a Rofflaschlucht vízesés, persze Svájcban még ennél is szebb vízesések is vannak.
A Másik az Olaszország, Lignano tengerpart.
3/11 anonim válasza:
Norvégia (végig). Beleértheted Svalbardot (Spitzbergák). A táj gyönyörű, egzotikus, sokféle, az emberek békések és barátságosak, segítőkészek.
4/11 anonim válasza:
Málta, Valletta.
Az egész városnak bejött a hangulata, nincs konkrét hely.
5/11 anonim válasza:
Inkább hármat írok! Számomra nehéz (lehetetlen) sorrendet teremteni! : )
Lisszabon
Málta - Valletta
Madeira
Lenyűgöző adottságokkal és hangulattal rendelkeznek.
6/11 A kérdező kommentje:
Èrdekes làtni, hogy mennyire màskèppen làtjuk, dehàt ettől szèp ez.
Nekem Malta egyàltalàn nem jött be.
Liszabon nekem is nagyon tetszett.
júl. 4. 11:37
7/11 anonim válasza:
Megannyi szep hely van Europaban. Az elso valaszbol kiindulva szamomra egyik legszimpatikusabb kisvaros Oban. Ha nagyobb varosokat nezunk, eddigi tapasztalataim alapjan a kedvencek Kolozsvar es Portsmouth. Legnagyobb europai varosok kozul London lenne a befuto, bar sok helyen meg nem jartam. Helyek/zonak alapjan Lewis and Harris sziget Harris resze, a Pilatus hegy vagy a Radnai-havasok. Amennyiben tenger a cel, a Jon-tenger gorog partszakaszi kozott rengeteg gyonyoru partot talalni.
8/11 anonim válasza:
Nekem az Alpok tetszik a legjobban. Ha egy konkrét települést kellene megneveznem, akkor az Mayrhofen Ausztriában.
10/11 franciasrac válasza:
A Vogézek, a szlovén tengerpart, a Kárpátok, ha a természetről van szó. Ha emberi tapasztalatokról, akkor nekem bárhol Görögországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!