Egy skót szurkoló 41 nap alatt ment Glasgow-ból München-be! Nyugaton tényleg ennyire gondnélküliek és lazák az emberek?
Úgy látom, hogy elég fiatal szóval az én korosztályom (max +5-10 év). Nekem van egy évben 23 nap szabadságom szóval esélytelen lenne, főleg, hogy egyszerre ki se vehetem.
Ezek mégis akkor hogy csinálják? És sok kis egyéb ilyen sztori van, ahol körbeutazzák Európát/a világot.
Hogy tudnak ilyen lazán mégis jó életszínvonalon megélni az emberek, hogy ilyen hülyeségekre is van lehetőségük miközben itthon dolgozik az ember látástól vakulásig? (fizetéstől és pozíciótól függetlenül)
Bizonyos iq felett meg nem vicces.
Kerdezo, csomo magyar is utazik hosszutavon, csak mondom. Nem csak egyfelekepp lehet elni. Van, aki utkozbem dolgozik szgeprol (digitalis nomadok), vagy elotte osszegyujtott penzt,vagy egyszeruen nagyin keves/nulla penzbol oldja meg. Volt olya magyar, sztem tobb is,aki Magyarorszagrol a Camino de Santiago vegeig gyalogolt.
Az embereknek sokkal nagyobb kint az anyagi biztonságuk. Az élet nem sokkal drágább kint (max a szolgáltatások, a termékek közel azonos árban vannak mint itthon) és többet is keresnek. Nem véletlen tervez ennyi fiatal külföldre menni. Senkit nem vonzz, hogy egy olyan gazdaságban éljen, mint amit te mondtál, hogy látástól vakulásig dolgozzon. Én is kint vagyok külföldön és miután levontam a béremből az adót, a lakbért és a kaját, még mindig kétszer annyit keresek itt egy hónap alatt, mint otthon bruttóban.
Nem gyülölöm magyarországot, nem ez a kommentnek a célja, de a nyugati országokban az emberek elsődleges gondja nem a pénz, nem az, hogy "nincs erre pénzem". A legtöbb embernek van itt is problémája, de mások mint otthon... és biztosan nem annyi mint otthon.
Lehet, hogy munkanélküli és a megtakarításait éli fel vagy a szülők tartják el.
Lehet egyetemista és passzív féléven van. Stb.
Ezek Magyarországon is simán reális forgatókönyvek.
"vagy egyszeruen nagyin keves/nulla penzbol oldja meg"
Oké, de akkor ezek szerint nem dolgozik mert nem hiszem el, hogy akár nyugaton csak úgy 41 nap egybefüggő szabadságot kiadnak.
Lehet 2 munka kozott van
Lehet,csaladi vallalkozasban van
Az is lehet, adtak neki szabit
Lehet, projektekben dolgozik es epp nem volt melo
100 lehetoseg van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!