Isztriai 3 napos utazásra úgy alakult, hogy egyedül tudnék csak kiutazni. Már nagyon szeretném látni a tengert... De egyedül ti kimennétek? Nem fognak ujjal mutogatni rám?
Figyelt kérdés
jún. 12. 21:38
1/9 anonim válasza:
De! Hihihi, nézd a hülye magyart, hahaha, itt kószál egyedüüül, bruhaha.
2/9 anonim válasza:
Ennek is megvan a maga előnye. (Mármint az egyedül utazásnak, nem az ujjal mutogatásnak).
Nem akarlak megbántani, de miből gondolod, hogy bárkit is érdekel, ha egyedül utazol?
3/9 A kérdező kommentje:
Persze, tudom. Csak szerintem olyan még sosem fordult elő, hogy valaki egyedül autókázzon le a horvát tengerpartra
jún. 12. 22:49
5/9 anonim válasza:
5 tengerparton voltam egyedül, az egyiken 2x. #2 vagyok
6/9 anonim válasza:
Persze, hogy mennék egyedül. Miért ne fordult volna még ilyen elő? Nem is értem, mire gondolsz, miféle fura buborékban élhetsz. Járnak emberek utazni akkor is, ha nincs társaságuk. Sőt, kapaszkodj meg: nem átallják még jól is érezni magukat!
7/9 anonim válasza:
Én ezt tényleg nem értem...Egyedül a legjobb utazni. Én csomó helyen voltam egyedül. Nem is autóval, mert nem tudok vezetni. És bementem a tengerbe is egyedül. Sőt, beültem étterembe, sétáltam a városban, megnéztem a látnivalókat. Komolyan te miből gondoltad, hogy te leszel az első? És egyébként ja, külön bizottság ül minden tengerparton, akiknek egyetlen feladata ujjal mutogatni azokra, akik egyedül vannak, naná.
8/9 anonim válasza:
"Csak szerintem olyan még sosem fordult elő, hogy valaki egyedül autókázzon le a horvát tengerpartra"
Hát ez aranyos volt. Egyrészt dehogynem, rengeteg ember utazik egyedül, másrészt nem akarlak megsérteni, de a világon senkit nem fog érdekelni a horvát tengerparton, hogy te egyedül utaztál-e oda, sőt, nem is fognak tudni róla, hacsak te nem állítasz meg egyenként minden szembejövőt, hogy elmondd nekik.
9/9 anonim válasza:
Simán persze,nem rontanam el a vakációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!