Kezdőoldal » Utazás » Európa » Isztriai 3 napos utazásra úgy...

Isztriai 3 napos utazásra úgy alakult, hogy egyedül tudnék csak kiutazni. Már nagyon szeretném látni a tengert... De egyedül ti kimennétek? Nem fognak ujjal mutogatni rám?

Figyelt kérdés

2024. jún. 12. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De! Hihihi, nézd a hülye magyart, hahaha, itt kószál egyedüüül, bruhaha.
2024. jún. 12. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennek is megvan a maga előnye. (Mármint az egyedül utazásnak, nem az ujjal mutogatásnak).

Nem akarlak megbántani, de miből gondolod, hogy bárkit is érdekel, ha egyedül utazol?

2024. jún. 12. 22:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze, tudom. Csak szerintem olyan még sosem fordult elő, hogy valaki egyedül autókázzon le a horvát tengerpartra
2024. jún. 12. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem.
2024. jún. 12. 22:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
5 tengerparton voltam egyedül, az egyiken 2x. #2 vagyok
2024. jún. 12. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy mennék egyedül. Miért ne fordult volna még ilyen elő? Nem is értem, mire gondolsz, miféle fura buborékban élhetsz. Járnak emberek utazni akkor is, ha nincs társaságuk. Sőt, kapaszkodj meg: nem átallják még jól is érezni magukat!
2024. jún. 12. 23:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt tényleg nem értem...Egyedül a legjobb utazni. Én csomó helyen voltam egyedül. Nem is autóval, mert nem tudok vezetni. És bementem a tengerbe is egyedül. Sőt, beültem étterembe, sétáltam a városban, megnéztem a látnivalókat. Komolyan te miből gondoltad, hogy te leszel az első? És egyébként ja, külön bizottság ül minden tengerparton, akiknek egyetlen feladata ujjal mutogatni azokra, akik egyedül vannak, naná.
2024. jún. 13. 02:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Csak szerintem olyan még sosem fordult elő, hogy valaki egyedül autókázzon le a horvát tengerpartra"

Hát ez aranyos volt. Egyrészt dehogynem, rengeteg ember utazik egyedül, másrészt nem akarlak megsérteni, de a világon senkit nem fog érdekelni a horvát tengerparton, hogy te egyedül utaztál-e oda, sőt, nem is fognak tudni róla, hacsak te nem állítasz meg egyenként minden szembejövőt, hogy elmondd nekik.

2024. jún. 13. 07:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Simán persze,nem rontanam el a vakációt.
2024. jún. 14. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!