Mennyire veszélyes most Oroszországba utazni?
Nem 100%, hogy bajod lesz, de akkor is eléggé kockázatos most oda utazni.
Én nem ajánlom.
Azért kockázatos, mert egy olyan ország, ami háborúban áll.
Persze minél messzebb vagy a frontvonaltól, annál kevésbé kockázatos, de ha emberéletekről van szó, akkor még a 0,01% kockázat is sok lehet.
Hali. Én szeptemberben tervezek menni. Közvetlen repülő ugye nincs átszállással elég drága a hajdani Szentpétervár-Debrecen 19.99 euróhoz képest. Mi úgy oldjuk meg hogy Bécs-Tallinn Ryanair és Tallinnból van busz Szentpétervárra.
Kockázat mindenhol van, bárhova utazol. Szentpétervár 5 millió és Moszkva több mint 10 millió lakosa szerintem a biztonság terén nem sok mindent érzékelt a háborúból. (Más lenne a helyzet ha egy szimferopoli vagy egy rosztovi lakost kérdeznénk meg.) Úgy gondolom hogy mindenkinek van egy bizonyos ingerküszöbe, sokak ezt már akkor átlépik ha Szerbiába (eu-n kívülre) mennek, de van, aki India nagyvárosainak zsúfolt utcáin is otthon érzi magát. Hozzáteszem, ha Moszkva vagy Szentpétervár közelében rakéta landolna, az valószínűleg a háború végét (vagy csak igazi kezdetét!) eredményezné, ezért is annyi az esély rá hogy bajod esne ott mint hogy Budapesten rátámadnak fényes nappal. Nem beszélve a keleti, alacsony népsűrűségű ám mégis gyönyörű és érintetlen régiókról, amelyet kár lenne kihagyni, ha lehetőséged van odautazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!