Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire veszélyes most...

Mennyire veszélyes most Oroszországba utazni?

Figyelt kérdés
Ha én átlagemberként, átlagos nyugatiként megyek ki, akkor mire azámíthatok? Háború van, tudom, de ez az átlagos utazót érinti valamennyiben?
jún. 10. 13:05
1 2
 1/13 Potyondi Gergely ***** válasza:
5%

Nem 100%, hogy bajod lesz, de akkor is eléggé kockázatos most oda utazni.

Én nem ajánlom.

jún. 10. 14:28
 2/13 A kérdező kommentje:
De mi benne a kockázatos?
jún. 10. 14:32
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem kapsz vízumot.
jún. 10. 14:49
 4/13 Potyondi Gergely ***** válasza:
76%

Azért kockázatos, mert egy olyan ország, ami háborúban áll.

Persze minél messzebb vagy a frontvonaltól, annál kevésbé kockázatos, de ha emberéletekről van szó, akkor még a 0,01% kockázat is sok lehet.

jún. 10. 15:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnam hogy veszelyesebb vagy nehezebb mint haboru elott. Ami nehezebb az a repulo jaratok. A Turkish megy ugyhogy meg es sem tul nqgy gond.
jún. 10. 15:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
De mégis hova mennél? Mert pl Magadan nyilván nem veszélyesebb.
jún. 10. 17:55
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
Maga az utazás nem veszélyes, de az EU-s titkosszolgálatok végig a nyomodban lesznek.
jún. 10. 18:50
 8/13 A kérdező kommentje:
6: Régi vágyam, hogy megnézzem Moszkvát és utazzak az orosz Távol-Keleten. Elsősorban a Bajkál-tó környéke érdekelne, de akár messzebbre is szívesen mennék.
jún. 10. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

Hali. Én szeptemberben tervezek menni. Közvetlen repülő ugye nincs átszállással elég drága a hajdani Szentpétervár-Debrecen 19.99 euróhoz képest. Mi úgy oldjuk meg hogy Bécs-Tallinn Ryanair és Tallinnból van busz Szentpétervárra.

Kockázat mindenhol van, bárhova utazol. Szentpétervár 5 millió és Moszkva több mint 10 millió lakosa szerintem a biztonság terén nem sok mindent érzékelt a háborúból. (Más lenne a helyzet ha egy szimferopoli vagy egy rosztovi lakost kérdeznénk meg.) Úgy gondolom hogy mindenkinek van egy bizonyos ingerküszöbe, sokak ezt már akkor átlépik ha Szerbiába (eu-n kívülre) mennek, de van, aki India nagyvárosainak zsúfolt utcáin is otthon érzi magát. Hozzáteszem, ha Moszkva vagy Szentpétervár közelében rakéta landolna, az valószínűleg a háború végét (vagy csak igazi kezdetét!) eredményezné, ezért is annyi az esély rá hogy bajod esne ott mint hogy Budapesten rátámadnak fényes nappal. Nem beszélve a keleti, alacsony népsűrűségű ám mégis gyönyörű és érintetlen régiókról, amelyet kár lenne kihagyni, ha lehetőséged van odautazni.

jún. 11. 00:52
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
'rádtámadnak.
jún. 11. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!