Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szardínia(Alghero) autóbérlés?

Szardínia(Alghero) autóbérlés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudtok olyan autóbérlő céget ajánlani Algheroban, ahol nem szükséges hitelkártya a bérléshez, mert sajnos azzal nem rendelkezünk, de a sima számláinkon van annyi összeg amit zárolni tudnak. Ez egy opció lehet?

jún. 9. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Jobban jársz a közösségi autómegosztóval: [link]

Én is autót akartam bérelni eredetileg Capoterra környékén, de mákomra az AirBnB tulaj felesége "kiadta" az autóját és pont szabad is volt akkor, amikor ott voltunk. A végén így 328 euróért béreltünk egy kis diesel Fiestát 2021-ben 8 napra. Ez mondjuk azóta brutál megdrágult, meg minden, most megnéztem ez 781 euró lenne, de mindenképp érdemes összevetni a "hivatalos" renterek áraival. Mi simán debit kártyával fizettünk (az is lehet, hogy kp-val, már elég régen volt, de tuti nem credit carddal). Depozitot sem kellett fizessünk, ráadásul jó fej volt a tulaj, volt némi túlvezetésünk a 800 km-en felül, de elengedte. [link]

Annyi, hogy full tankkal és kitakarítva kell itt is visszavinni.

+1 tipp, úgy vettem észre, hogy a szárdoknál (lehet egész Olaszországban) szeretnek spórolni az autópálya-felhajtók hosszával, szóval nem árt, hogy ha fürge jószágot választotok, mert az olasz sofőrök is szeretnek bealudni a külső sávban, akkor is ha amúgy be tudnának húzódni.

jún. 10. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja meg még annyi, hogy ez pont a covid után volt, szóval a szigeteken brutálisan drágultak az autóbérlési árak, simán duplázódtak, lehet, hogy mostanra utolérték az autingos árak a cégekét.
jún. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!