Hallottatok már a home exchange programról? (house swapping, házcsere)?
Hát engem érdekelne,de fogalmam sincs hogy is megy ez.Budapesten ott áll üresen a lakás,és itt kint Angliában is van egy lakás amit időnként amikor én utazom igénybe vehetné más..De mi van ilyenkor az értéktárgyakkal?
Mert ma már az ember nagyon bizalmatlan,és nem cipelhetem mindig magammal a tárgyaimat.
Nekem egyik barátnőm rendszeresen fogadott külföldieket az albérletében. Persze ez úgy volt, hogy azért nem adtak kulcsot nekik, vagy ilyesmi, hanem mindig volt velük valaki, sőt, sokszor elvitték bulizni is, meg ajánlottak helyeket bulizáshoz, városnézéshez, kajálni...stb. Voltak, akik már visszajártak. :)
Így ők is sok helyen voltak, pl spanyolország, hollandia, olaszország, angli, franciaország.
Az a lényeg, hogy ha mész valahova, vagy fogadsz valakit, akkor értékelést készítenek rólad, és ha sok pozitív értékelésed van, akkor természetesen szívesebben fogadnak.
Persze itt is bejön a magyar mentalitás, hogy én mennék, de nem akarok senkit fogadni, majd beregisztrálok valami kamut. Szóval ez nem így működik, mert értékelés nélkül nem fogadnak szívesen senkit, ez ilyen referencia-alapú dolog, szóval előbb fogadsz valakit, rendes vagy vele, aztán majd valaki más téged is fogad, mert látja, h jófej vagy. Persze akadhatnak kivételek, akinek szimpatikus vagy pl fotó alapján, vagy face-en és ezért csak simán fogad, de erre azért valljuk be, kicsi az esély, mert azért mégis csak egy ismeretlen balkán ország vagyunk, akiknek nincs gazdaságuk (ez török sráctól idézve), és mindenki nagyon szegény, és ugye ki tudja, h miért akar bekéredzkedni vhova...
ez egy jobban működő oldal annál, amit te néztél, fiatalosabb szemléletben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!