Fizikális repjegyet mikor kapok?
Figyelt kérdés
Még csak olyan helyekre repültem, ahol online check in van, online beszállókártya, és online van minden. De pont most láttam egy insta storyban, hogy az ismerősöm repül, és az útelvélben benne van a repjegy. Azt tudom, hogy ő most Amerikába megy, ez is ilyen Schengenen kívüli dolog?jún. 1. 08:33
1/10 anonim válasza:
Amit láttál az útlevélben gondolom egy hagyományos beszállókártya volt, amit a check in pultban annak. Erre most is lehetőség minden esetben ha nem online csinálod a check in-t, de fapadosoknál ez általában fizetős,kivéve azt a kevés repteret, ahol nem fogadnak el online beszállókártyát. Ilyen nagyon kevés hely van és semmi köze Schengenhez.
2/10 A kérdező kommentje:
Aaahh, köszönöm!!
jún. 1. 08:49
3/10 anonim válasza:
Az elmúlt időszakban szinte minden Wizzaires utamon kaptam, mert ha van feladott poggyász akkor is szoktak adni, arra ragasztják a poggyász címkét ami az utasnál marad.
4/10 anonim válasza:
Kinyomtatod aztán lőheted is fel instára.
5/10 anonim válasza:
Az Amerikába menő járatoknál is általában az online check-in lehetőség meg van. Vagyis nem feltétlen, olyan szempontból, hogy sokaknál hallottam, hogy nemzetközi járatra nekik nem engedte online a check-int, de sokaknál meg engedni. De a lényeg, hogy a fizikális beszállókártyának nincs köze ahhoz, hogy ő most pont Amerikába megy.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem instára akarom rakni😆 emléknek jó lenne, de majd a belépőket elrakom az utazásról, azok úgyis fizikális jegyek😁
jún. 2. 22:44
7/10 anonim válasza:
Az utleveleben az szerintem a vizuma volt. A beszallokartyat egy kis darab papirra nyomtatjak es a check in pultnal adjak oda.
Semmi koze amerikahoz hogy milyen a beszallokartya, ha akarod akkor kerheted a telefonodra is es onnan scanneled be a repteren.
9/10 anonim válasza:
Érdemes kinyomtatni otthon az online. De a netre ne tedd fel, mert fel fogja más használni.
10/10 A kérdező kommentje:
Hányszor mondjam hogy nem akarom feltenni sehova😂 ne legyetek már ilyen előítéletesek
Köszi a válaszokat
jún. 12. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!