Családi nyaralás ~600e / egy hét tengerparton?
Tudnátok adni tippeket, két felnőtt + egy 4 éves gyerekkel keresek tengerparti nyaralást 5, max 6 éjszakára. Amit szeretnék:
- közvetlen tengerparti legyen (ne kelljen lecuccolni naponta)
- legyen benne az étkezés, legalább reggeli és vacsora
- keret 600e forint körül
Ha kocsival akkor üzemanyag, útdíj stb külön, de ha repülős akkor max 750-ig tudnék nyujtozkodni árban.
Létezik egyáltalán ilyen? Főleg horvát tengerpartot néztem de olyan árak vannak, hogy egy millióból sem jönnénk ki ami egy rövid hétre elég irreális :(
Egy rokonomnak vettünk repjegyet, 5 főre volt a retúr jegyár 110eFt a tengerhez, szállást pedig 200 ezerért foglalt egy hétre.
Erről mondjuk lekéstél, de nagyon őszintén hibbant idiótának kell lenned, hogy valamely fapados légitársaság olcsójegy keresőjén ne találj 60 ezerből retúr jegyet/fő.
Szerintem 40 körül is találnál.
Ehehz még keresel valami. normális szállást, és max főztök, máris kijössz a keretből.
Némi segitség a keresgéléshez:
Hibbant idiótának kell lenned, hogy ne olvasd el a kérdést sem, hogy mit keresek.
De ahogy mutatsz egy közvetlen tengerparti szállást július közepén teljes ellátással 200e forintért 5-6 éjszakára egy olyan helyen ami kocsival elérhető vagy 40e a retur jegy még neked is atutalok 50e-t foglalás után azonnal. Szerintem fuss neki, könnyű pénz...
Mondjuk teljes ellátással tényleg csak az ostoba barmok keresnek szállást. Kiveszel egy tengermeletti apartmant, a reggelit megoldod a boltból, vacsorára meg beülsz egy étterembe. Számolsz a napi kajádra igy 20 ezret. A szállást 200 ezer körül megtalálod pl a booking.com-on, 3 főre meg a repjegyednek ki kell jönnie 150eFt-ból összesen.
Linket kaptál, természetesen a jutalék igéreted kecsegtető, de kösz, inkább keresgélj te magad.
Először repjegyet keress, utána a szállást.
UI. ha tényleg nem vagy képes egy apartman + saját kaja kombinációt megszervezni, akkor ne menj sehova, vagy fizess be mint a többi lúzer valami szar utazási irodás útra).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!