Kezdőoldal » Utazás » Európa » Voltatok már positanoban vagy...

Voltatok már positanoban vagy cinque terrén? Hogy tetszett?

Figyelt kérdés

máj. 18. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Positano gyonyoru. Csak az embertomeg kisse lelombozo.
máj. 18. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Positanoban voltam. nagyon szép volt, de annyira azért nem voltam elájulva tőle.
máj. 19. 09:33
 3/6 A kérdező kommentje:
CInque terrén voltunk 2x. Minket lenyűgözött teljesen! Bár a rengeteg turista tényleg zavaró és az árak horrorisztikusak de még ezek ellenére is szerintem a legszebb hely a világon! :)
máj. 19. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
A kettőt nem lehet összehasonlítani, Cinque Terre északon van Ligúria régióban egy turisztikai régió 5 településsel. Míg Positano egy község, délen van Campania régióban, Nápoly mellett. Mindkettő gyönyörű, de teljesen más kulturálisan.
máj. 19. 11:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Igaz de az építészetük és a táj az nagyon hasonítanak egymásra.
máj. 19. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:
En a Cinque Terren voltam, erdekes az 5 kisvaroska, es hogy autoval nem lehet ezek között közlekedni. Mi egyszer gyalog mentünk egyik varosbol a masikba, majd hajoval jöttünk vissza. Nekem nagyon tetszett, es a turistautrol a ket helyseg között, ami magasan vezet, lenyügözö a kilatas a tengerre.
máj. 19. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!