Hálótermi ágyas szálláson van csomagmegőrző? Mert ugye nem szeretném, ha ellopnák a cuccaim, amíg a környéket járom.
2:
Csak az a gond, ha egyszer mégis eltűnik valami fontos, pl. az irataid, az orbitális nagy szpás.
4:
Igazolványod, bankkártyád, útleveled, illetve manapság a telefon is nagyon fontos, ha külföldön jársz, mert sokmindened abban van.
Én nem szoktam hostelekben megszállni, de magashegyi menedékházakban igen ahol nagyobb a bizalom mint a hostelekben, mert csak elvhivatott túrázók és hegymászók járnak ott, de wzért legalább a pénztárcámra, irataimra ott is vigyázok, nyilván a nem olcsó felszereléseim és technikai öltözetem esetében kell a bizalom, bár van olyan ismerősöm, akinek elvitték a kedvenc, egyébként meglehetősen egyedi jégcsákányát.
5:
Igazolványt, bankkártyt, útlevelet, telefont én magamnál szoktam tartani amíg a környéket járom.
5:
vagy arra célzol hogy mint Eva Kaili a bőröndje tele van tömve euro milliókkal? Szerintem ő nem hostelekben szállt meg. :P
6:
A kommentelő, akire reagáltam, azt írta, a pénztárcáját sem dugdossa.
Én is magammal viszem az irataimat, de pl. zuhanyozni azért nem feltétlenül viszem.
7:
Irreleváns ki mennyi pénzt tart magánál, a legnagyobb gebasz ha az irataidat vagy valamely ott fontos tárgyat vagy ruhát. Nem azért mert feltétlenül értékes, hanem mert nekem fontos. Az alkalom szülte tolajok nem mindig mérik fel alaposan az értéket.
9:
Egy hétvégi vagy hosszúhétvégi programodat teljesen keresztbe teszi, de egy 1 hetes nyaralást is, főleg ha messze vagy földrajzilag a konzulátustól vagy a magyar határtól, miközben az irataidra a következő napokban is szükseg van. Vagy a bankkártyádra, telefonodra.
A két kártya közül melyiket viszed zuhanyozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!