Miert nem ihato meditteran orszagokban a vezetekes viz-vagy csak terjesztik,hogy vegyük a palackozottat,mar többször ittam -semmi bajom töle?
Szerintem ez nem azt jelenti, hogy biztos bajod lesz tőle, hanem olyan állapotban van a csatornarendszer vagy olyan már alapból a víz minősége, hogy nem vállalnak érte felelősséget.
Az átlag utazó pedig nem kockáztat, otthon sem kellemes, ha elkapja az embert a cifra, egy nyaralást emiatt elszúrni méginkább hülyeség, nem hiszem, hogy egy utazásnál bárkit is odavág anyagilag pár üveg palackozott víz...
(Amúgy ez is változó, van, ahol éppen mondjuk gyümölcsmosáshoz még használják, de inni már nem, ott gondolom nagyon nagy baj ivástól sem lenne, de jobb az óvatosság.)
#4 mesélj még.
Kérdező: rákeresel utazás előtt, jellemzően szigeteken szokott ez probléma lenni.
2x voltam Dél-Olaszországban egyszer sem volt rossz íze a csapvíznek, teljesen iható volt
Európán kívül lehet nem próbálkoznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!